catchpoint

Kapd el, ha tudsz! – Új vetélkedőt indít a TV2

A TV2 hozza el Magyarországra a BBC-n már látható Catchpoint adaptációját.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A TV2 hamarosan elhozza Magyarországra a BBC-n egy ideje már látható Catchpoint című vetélkedőt – csípte el Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatójának a Siófokon zajló kétnapos Media Hungary konferencián tett bejelentését a SorozatWiki. Az új vetélkedő Kapd el, ha tudsz címmel lesz képernyőn Magyarországon.

Időközben a TV2 sajtóközleményt is kiadott a műsorról.

Azt írják, ez az a játék, ahol az sem baj, ha valaki nem tudja a jó választ: elég, ha valaki jól helyezkedik.

Ugyanis a Kapd el, ha tudsz című játékban a kérdéseket követően egy óriási LED-falon szemléltetik a válasz-opciókat, a megválaszolásuk pedig úgy zajlik, hogy a csapatok egyik tagjának az általuk helyesnek ítélt válasz alatt kell állnia. Sikeres választás esetén, a játékos feje fölött hullik le egy labda. Ha valamelyik csapat nem találta el a megoldást, és kellően közel állt hozzá és a leeső labdára is megfelelő reflexekkel reagált, a főnyereményre való esély megmarad.

A YouTube-on van is részlet a műsor eredetijéről. Mutatjuk.

A műsorban versengő két csapatnak összesen tíz válaszlehetőség jelenik meg a hatalmas kivetítőn.

A Media Hungary konferencián ma Fischer Gábor azt is bejelentette, hogy a TV2 új napi sorozatot indít Mintaapák címmel, az argentin Dear Daddies alapján.

Frissítés

Az új vetélkedő címeként rövid ideig Kapj el, ha tudsz címet szerepeltettük. Ezt javítottuk Kapd el, ha tudsz címre.

Frissítés II. (2019.06.04.)

Elindult a jelentkezés a gameshow-ba, Stohl András toborzóvideójával népszerűsítik a játékot, várják a jelentkezőket.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Magyar Reklámszövetség, MRSZ

Új elnökségi tagok az MRSZ-ben, változás a reklámtorta körül

Az idén 45 éves Magyar Reklámszövetség közgyűlése a két új elnökségi tag megválasztása mellett meghirdette 2020-as programját, melynek részeként megújul a 20 éves reklámtorta, közzétesznek a közterületi fehérlistát, és a reklámipar fenntarthatósága és az önszabályozás kerül az MRSZ fókuszába.

Mészáror Lőrinc nyilatkozik az ATV-nek

Mészáros Lőrinc embereihez került a Rádió 1 és a Best FM

Tulajdonost váltott a korábban Andy Vajna kormánybiztos érdekeltségében lévő Rádió 1 és a Best FM. Változás volt a kesmás Retro Rádió műsorgyártójaként is ismert RadioFactory nevű műsorgyártó cégnél is. A rádiós vállalkozások Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti cimborájának (a gázszerelőből lett nemzetközi hírű milliárdos) embereihez kerültek.

Friderikusz Sándor, István Dániel és Bochkor Gábor Music FM Önindító c. műsorában

Összevissza beszélnek Bochkor Gábor rádiós jövőjéről

Egyre ellentmondásosabb információk érkeznek arról, merre folytatja tovább rádiós karrierjét a tavaly elnémított Music FM Önindítójának volt műsorvezetője. A napokban újabb verzió látott napvilágot, amit sokan máris kész tényként kezelnek, pedig a leírtak még közel sem tűnnek biztosnak.