catchpoint

Kapd el, ha tudsz! – Új vetélkedőt indít a TV2

A TV2 hozza el Magyarországra a BBC-n már látható Catchpoint adaptációját.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 hamarosan elhozza Magyarországra a BBC-n egy ideje már látható Catchpoint című vetélkedőt – csípte el Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatójának a Siófokon zajló kétnapos Media Hungary konferencián tett bejelentését a SorozatWiki. Az új vetélkedő Kapd el, ha tudsz címmel lesz képernyőn Magyarországon.

Időközben a TV2 sajtóközleményt is kiadott a műsorról.

Azt írják, ez az a játék, ahol az sem baj, ha valaki nem tudja a jó választ: elég, ha valaki jól helyezkedik.

Ugyanis a Kapd el, ha tudsz című játékban a kérdéseket követően egy óriási LED-falon szemléltetik a válasz-opciókat, a megválaszolásuk pedig úgy zajlik, hogy a csapatok egyik tagjának az általuk helyesnek ítélt válasz alatt kell állnia. Sikeres választás esetén, a játékos feje fölött hullik le egy labda. Ha valamelyik csapat nem találta el a megoldást, és kellően közel állt hozzá és a leeső labdára is megfelelő reflexekkel reagált, a főnyereményre való esély megmarad.

A YouTube-on van is részlet a műsor eredetijéről. Mutatjuk.

A műsorban versengő két csapatnak összesen tíz válaszlehetőség jelenik meg a hatalmas kivetítőn.

A Media Hungary konferencián ma Fischer Gábor azt is bejelentette, hogy a TV2 új napi sorozatot indít Mintaapák címmel, az argentin Dear Daddies alapján.

Frissítés

Az új vetélkedő címeként rövid ideig Kapj el, ha tudsz címet szerepeltettük. Ezt javítottuk Kapd el, ha tudsz címre.

Frissítés II. (2019.06.04.)

Elindult a jelentkezés a gameshow-ba, Stohl András toborzóvideójával népszerűsítik a játékot, várják a jelentkezőket.

Szóljon hozzá!

Bakos Lívia, a HírTv munkatársa, még az Echo TV weboldalán

A HírTV stábja másodjára is kivonult a 24.hu újságírónőjének magánlakása elé, be is mondták a lakcímét és csengetéssel zavarták meg a kisgyermekes család nyugalmát

Folytatja a Varga Zoltán üzletember tulajdonában lévő 24.hu újságírónőjéről, Kovács Angel Mariannáról szóló, az újságíró lakcímét is közzétevő lejáratósorozatát a fideszes médiaholding. A HírTV (Bakos Lívia közreműködésével) ma délután többfős stábjával hívatlanul újra kivonult a 24.hu újságírójának magánlakása elé, majd ott immáron csengetéssel is megzavarták a 24.hu kisgyermekes újságírónőjének és családjának nyugalmát. Felhívtuk a HírTV munkatársát, mit szólna hozzá, ha őt is a magánlakásán zargatná egy tévéstáb és bemondanák adásban a lakcímét. Egy jogász eközben azt mondja, a műsorban elhangzottak miatt az újságírónak érdemes lenne személyiségi jogi pert indítania, azt is elmondta, miért.

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.