Nádai Anikó, az RTL Gold Anikó #show című műsorának műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória

Folytatja az RTL az Anikó #show című műsort

Nádai Anikó műsora az RTL Gold csatornán új évaddal folytatódik. Több internetes téma is lesz benne.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Új évaddal hossza vissza az RTL Gold képernyőjére az Anikó #show című műsort június 3-tól az RTL Magyarország.

Az Anikó #show nézői oldalról mutatja be mások életét, problémáit, mindennapjait.

„Ebben a műsorban bármi megtörténhet: a leghétköznapibb problémáktól az egészen extrém és képtelen történetekig, a megrázóan drámai pillanatoktól a szürreális jelenetekig, fetrengve nevetős produkciókig mindent kap a néző” – fogalmazott Nádai Anikó.

„Egy talkshowban kiemelten fontos a műsorvezető személye: Anikó fiatal, mégis élettapasztalattal rendelkező nő és anyuka, aki együtt sír vagy nevet a vendégeivel, de átérzi a problémáikat is. A szereplők akár egy barátnővel, haverral, úgy tudnak vele beszélgetni, de moderálja is a beszélgetéseket, mindezt könnyed stílusban”– tette hozzá Szabó Csaba, a műsor főszerkesztője.

Az Anikó #show új évadában visszatérő téma lesz a közösségi oldalakon való ismerkedés, videómegosztón történő szereplés és az internetes „sztárság”. De a nem kifejezetten ilyen témájú adások történeteiben is rendre felbukkan majd az internetes világ.

Az RTL Goldon hétköznap 17 órától jelentkező műsorban Nádai Anikó továbbra is főként civil vendégekkel beszélget hétköznapi és kevésbé hétköznapi témákról, ám az új évadban több tematikus adás is készül majd ismert emberek részvételével.

Átalakulóban az RTL Gold

Egy idén év eleji, Kolosi Péter vezérigazgató-helyettessel megjelent interjúból egyébként tudható, hogy átalakulóban van az RTL Gold csatorna. Ez többek között azzal jár, hogy visszavesz a csatorna a vetélkedőkből, és talkshow téren tervez erősíteni.

Műsorújdonságok az RTL-nél

Az RTL Magyarország a különböző tévécsatornáira egyébként több műsorújdonsággal is készül idénre. Épp a minap írtuk meg, hogy a Media1 információi szerint Bátrak Földje címmel egy új magyar napi telenovellán is dolgozik már a tévétársaság által megbízott Kalamár Tamás, a Barátok közt egykori producere.

Egy másik új sorozatra is készül az RTL, a neve Jófiúk, és Kapitány Iván filmrendező cége készíti. Ez utóbbi hetente lesz képernyőn, nagy valószínűséggel már az őszi tévés csúcsszezonban.

Nemrég a TV2 Média Csoport több tervezett műsorára is fény derült, amiről ide kattintva talál információkat.

Borítókép: Nádai Anikó, az RTL Gold Anikó #show című műsorának műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Anadolu hírügynökség

Vádat emeltek a török állami hírügynökség munkatársai ellen Egyiptomban

Álhírterjesztéssel vádolják őket. Az újságírók bebörtönzésében élen járó országok toplistáján 2. helyen végző Törökország és a 3. helyen végző Egyiptom eközben azon vitatkozik, melyik ország kevésbé tisztelője a sajtó szabadságának. A letartóztatottak közül egyébként egy fő mostanra hazatért Törökországba.

Dankó Rádió

Megújult a Dankó Rádió

Az eddigi Csendül a nóta, száll a muzsika szlogenjét lecserélték, de más, ennél jelentősebb változások is vannak az állami rádiónál.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!