Nádai Anikó, az RTL Gold Anikó #show című műsorának műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória

Folytatja az RTL az Anikó #show című műsort

Nádai Anikó műsora az RTL Gold csatornán új évaddal folytatódik. Több internetes téma is lesz benne.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Új évaddal hossza vissza az RTL Gold képernyőjére az Anikó #show című műsort június 3-tól az RTL Magyarország.

Az Anikó #show nézői oldalról mutatja be mások életét, problémáit, mindennapjait.

„Ebben a műsorban bármi megtörténhet: a leghétköznapibb problémáktól az egészen extrém és képtelen történetekig, a megrázóan drámai pillanatoktól a szürreális jelenetekig, fetrengve nevetős produkciókig mindent kap a néző” – fogalmazott Nádai Anikó.

„Egy talkshowban kiemelten fontos a műsorvezető személye: Anikó fiatal, mégis élettapasztalattal rendelkező nő és anyuka, aki együtt sír vagy nevet a vendégeivel, de átérzi a problémáikat is. A szereplők akár egy barátnővel, haverral, úgy tudnak vele beszélgetni, de moderálja is a beszélgetéseket, mindezt könnyed stílusban”– tette hozzá Szabó Csaba, a műsor főszerkesztője.

Az Anikó #show új évadában visszatérő téma lesz a közösségi oldalakon való ismerkedés, videómegosztón történő szereplés és az internetes „sztárság”. De a nem kifejezetten ilyen témájú adások történeteiben is rendre felbukkan majd az internetes világ.

Az RTL Goldon hétköznap 17 órától jelentkező műsorban Nádai Anikó továbbra is főként civil vendégekkel beszélget hétköznapi és kevésbé hétköznapi témákról, ám az új évadban több tematikus adás is készül majd ismert emberek részvételével.

Átalakulóban az RTL Gold

Egy idén év eleji, Kolosi Péter vezérigazgató-helyettessel megjelent interjúból egyébként tudható, hogy átalakulóban van az RTL Gold csatorna. Ez többek között azzal jár, hogy visszavesz a csatorna a vetélkedőkből, és talkshow téren tervez erősíteni.

Műsorújdonságok az RTL-nél

Az RTL Magyarország a különböző tévécsatornáira egyébként több műsorújdonsággal is készül idénre. Épp a minap írtuk meg, hogy a Media1 információi szerint Bátrak Földje címmel egy új magyar napi telenovellán is dolgozik már a tévétársaság által megbízott Kalamár Tamás, a Barátok közt egykori producere.

Egy másik új sorozatra is készül az RTL, a neve Jófiúk, és Kapitány Iván filmrendező cége készíti. Ez utóbbi hetente lesz képernyőn, nagy valószínűséggel már az őszi tévés csúcsszezonban.

Nemrég a TV2 Média Csoport több tervezett műsorára is fény derült, amiről ide kattintva talál információkat.

Borítókép: Nádai Anikó, az RTL Gold Anikó #show című műsorának műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!