fbpx
Faktor

Vége a Faktor.hu-nak?

Hetek óta nem frissül a digitális sajtótermék, amit az Origo későbbi tartalomigazgatója indított, majd Ómolnár Miklós és Schatz Péter vállalkozása vett át, majd azután a NER-közeli sajtóholdingnak adományoztak.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A Media1 tapasztalatai szerint hetek óta nem frissül az Ómolnár Miklós főszerkesztette faktor.hu.

Lekerült a Faktor a Hirkereso.hu nevű hírgyűjtő oldalról is, ahol korábban kiemelt helyen, a nyitóoldal tetején, önálló dobozban szerepeltek a tartalmai. Nem frissül a Faktor Facebook-oldala sem, ahová április vége óta ugyancsak nem került ki semmi. Az olvasókat láthatóan nem különösebben mozgatta meg a médiatermék frissítésének szüneteltetése, nem találtunk ugyanis ezt fájlaló hozzászólásokat.

Ugyancsak nem találtunk az oldal frissítésének megszűnéséről és ennek okáról tájékoztatást.

Április 30-án, este 9-kor került ki az utolsó hír a faktor.hu-ra Elképesztő leletre bukkantak, feltárták a világ legrégebbi bombáját címmel.

A faktor.hu nyitóoldalának egy részlete 2019.05.17-én
A faktor.hu nyitóoldalának egy részlete 2019.05.17-én

A Faktor is a Fidesz-közeli médiaholdinghoz került

A Faktor.hu tulajdonosa az impresszum szerint a Nouvelle Media Kft., melyet korábban megvett a Ripost Média, a Ripost nevű kormányközeli nyomtatott és online revolvermédiumok kiadója. A Ripost Media Kft.-t (és ezzel együtt a faktor.hu-t) odaadták tavaly november végén a NER-közeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA), ahová közel 500 médiatermék tartozik a HírTV-től az összes megyei lapon át a Nemzeti Sportig.

Korábban arról volt szó, hogy Ómolnár Miklós vezetésével összehangolják a Bors, a Ripost és a Lokál működését, de azt nem említették, hogy a KESMA cége felfüggeszteni készül a szintén meglehetősen bulváros tartalmú faktor.hu működését.

Ómolnár Miklós, a kormányközeli bulvár főnöke
Ómolnár Miklós, a kormányközeli bulvármédiumok főnöke, a Faktor főszerkesztője a Story4 TV Esti sztori című műsorában korábban

A faktor.hu-t eredetileg egyébként György Bence, az Origo későbbi tartalomigazgatója alapította, nem sokkal azután, hogy távozott a TV2 vezetői posztjáról. Ő azonban, miután az Origóhoz ment át az oldalától és vele tartott egykori kollégája is, eladta a a Faktort a Ripostot is tulajdonló Nouvelle Media Kft.-nek, amelynek Ómolnár Miklós mellett Schatz Péter volt a tulajdonosa akkoriban.

A Media1 kérdést küldött a Faktornak, hogy tervezik-e még a folytatást, ha reagálnak, arról természetesen beszámolunk.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások