A Dear Daddies, a Mintaapák argentin eredetije

Mintaapák – Új napi sorozatot indít a TV2

A TV2 hamarosan képernyőre kerülő napi sorozatában szingli apukákat láthatunk majd a problémáikkal és gyereknevelési kérdések kapcsán.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a siófoki Media Hungary 2019 konferencián a Catchpoint című vetélkedő magyar változatának, a Kapd el, ha tudsz! bejelentésen túl más újdonságokkal is szolgált ma.

Kiderült ugyanis, hogy a médiavállalat, mely az elmúlt 12 évben a népszerű Jóban Rosszban című vetélkedőjére támaszkodott, Mintaapák címmel nem sokára egy új napi sorozatot indít, mely a 2014 óta Argentínában már látható Dear Daddies (Sres Papis) magyar változata lesz.

A Mintaapákban hétköznapi problémákkal küzdő férfiak lesznek

A TV2 új sorozatában a főszerepekben négy egyedülálló, különböző élethelyzetben lévő, eltérő karakterű apuka lesz látható, akikben ugyanakkor közös, hogy a gyermeknevelést is párkapcsolati státuszukhoz hasonlóan, egyedül látják el. A klasszikus verzióban a főhősök naponta beszélgetnek gyermekeik óvodája előtt.

Olyan témákat boncolgatnak, amelyek mindnyájunk életében előfordulnak, tehát a nézők valószínűleg könnyen azonosulnak vele. A témák között szerepel majd a barátság, az apa-fiú kapcsolat, a szeretet, a családi konfliktusok és a változó társadalmi szerepek, derül ki a TV2 közleményéből.

Már több országban is vetítették a sorozat helyi verzióit

A produkció eredetijét a Telefe nevű argentin gyártócégtől vette meg a TV2.

A Media Hungary konferencián az is kiderült, hogy a TV2 már túl van a hazai pilot epizód forgatásán. Ezt abból is tudni lehet, hogy néhány jelenetet már megtekinthettek a konferencia érdeklődői, például a SorozatWiki.  Az oldal szerint Az eredeti sorozatot többen is a saját nemzeti ízlésükre formálták, többek között Chilében és Mexikóban is nagy sikerrel vetítették. Az európai változat Szlovákiában jelent meg. Ezenkívül Horvátországban, Szlovéniában, Csehországban, Romániában és Bulgáriában is megvették.

Kik lesznek a magyar mintaapák?

A Műsorvízió arról ír, hogy a négy főszereplőt Simon Kornél, Mészáros Béla, Szabó Simon és Ódor Kristóf alakítja majd, mellettük pedig fontos szerepet kap Mikecz Estilla és Botos Éva is. (Frissítés: Simon Kornél képviseletében az R.N.R. ügynökségtől e-mailben azt jelezték a Media1-nek, hogy Simon Kornélnak nincs még érvényes megállapodása a szereppel kapcsolatban. Közben kiderült az is, hogy a Műsorvízió a Media Hungary-n levetített pilot részben látottak alapján írt a színészekről, azonban a pilot és a végleges adás között szokott még változni a stáblista – vagyis elképzelhetőnek tűnik, hogy esetleg más eltérés is lesz.)

Épp tegnap számoltunk be róla a Nielsen Közönségmérés adatai alapján, hogy a magyarok továbbra is sorozatfüggők.

A Kapd el, ha tudsz! című vetélkedő indulásáról itt írtunk. Ma derült ki az is, hogy új sportvetélkedőt indít a TV2, Fuss család, fuss! címmel. Az ATV pedig új részeket rendelt be a #Bochkor című műsorból. A Media Hungary további híreiről ide kattintva olvashatnak.

Borítókép: A Dear Daddies, azaz a TV2 Mintaapák című új sorozatának argentin eredetije

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Magyar Reklámszövetség, MRSZ

Új elnökségi tagok az MRSZ-ben, változás a reklámtorta körül

Az idén 45 éves Magyar Reklámszövetség közgyűlése a két új elnökségi tag megválasztása mellett meghirdette 2020-as programját, melynek részeként megújul a 20 éves reklámtorta, közzétesznek a közterületi fehérlistát, és a reklámipar fenntarthatósága és az önszabályozás kerül az MRSZ fókuszába.

Mészáror Lőrinc nyilatkozik az ATV-nek

Mészáros Lőrinc embereihez került a Rádió 1 és a Best FM

Tulajdonost váltott a korábban Andy Vajna kormánybiztos érdekeltségében lévő Rádió 1 és a Best FM. Változás volt a kesmás Retro Rádió műsorgyártójaként is ismert RadioFactory nevű műsorgyártó cégnél is. A rádiós vállalkozások Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti cimborájának (a gázszerelőből lett nemzetközi hírű milliárdos) embereihez kerültek.

Friderikusz Sándor, István Dániel és Bochkor Gábor Music FM Önindító c. műsorában

Összevissza beszélnek Bochkor Gábor rádiós jövőjéről

Egyre ellentmondásosabb információk érkeznek arról, merre folytatja tovább rádiós karrierjét a tavaly elnémított Music FM Önindítójának volt műsorvezetője. A napokban újabb verzió látott napvilágot, amit sokan máris kész tényként kezelnek, pedig a leírtak még közel sem tűnnek biztosnak.