fbpx
A Dear Daddies, a Mintaapák argentin eredetije

Mintaapák – Új napi sorozatot indít a TV2

A TV2 hamarosan képernyőre kerülő napi sorozatában szingli apukákat láthatunk majd a problémáikkal és gyereknevelési kérdések kapcsán.

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a siófoki Media Hungary 2019 konferencián a Catchpoint című vetélkedő magyar változatának, a Kapd el, ha tudsz! bejelentésen túl más újdonságokkal is szolgált ma.

Kiderült ugyanis, hogy a médiavállalat, mely az elmúlt 12 évben a népszerű Jóban Rosszban című vetélkedőjére támaszkodott, Mintaapák címmel nem sokára egy új napi sorozatot indít, mely a 2014 óta Argentínában már látható Dear Daddies (Sres Papis) magyar változata lesz.

A Mintaapákban hétköznapi problémákkal küzdő férfiak lesznek

A TV2 új sorozatában a főszerepekben négy egyedülálló, különböző élethelyzetben lévő, eltérő karakterű apuka lesz látható, akikben ugyanakkor közös, hogy a gyermeknevelést is párkapcsolati státuszukhoz hasonlóan, egyedül látják el. A klasszikus verzióban a főhősök naponta beszélgetnek gyermekeik óvodája előtt.

Olyan témákat boncolgatnak, amelyek mindnyájunk életében előfordulnak, tehát a nézők valószínűleg könnyen azonosulnak vele. A témák között szerepel majd a barátság, az apa-fiú kapcsolat, a szeretet, a családi konfliktusok és a változó társadalmi szerepek, derül ki a TV2 közleményéből.

Már több országban is vetítették a sorozat helyi verzióit

A produkció eredetijét a Telefe nevű argentin gyártócégtől vette meg a TV2.

A Media Hungary konferencián az is kiderült, hogy a TV2 már túl van a hazai pilot epizód forgatásán. Ezt abból is tudni lehet, hogy néhány jelenetet már megtekinthettek a konferencia érdeklődői, például a SorozatWiki.  Az oldal szerint Az eredeti sorozatot többen is a saját nemzeti ízlésükre formálták, többek között Chilében és Mexikóban is nagy sikerrel vetítették. Az európai változat Szlovákiában jelent meg. Ezenkívül Horvátországban, Szlovéniában, Csehországban, Romániában és Bulgáriában is megvették.

Kik lesznek a magyar mintaapák?

A Műsorvízió arról ír, hogy a négy főszereplőt Simon Kornél, Mészáros Béla, Szabó Simon és Ódor Kristóf alakítja majd, mellettük pedig fontos szerepet kap Mikecz Estilla és Botos Éva is. (Frissítés: Simon Kornél képviseletében az R.N.R. ügynökségtől e-mailben azt jelezték a Media1-nek, hogy Simon Kornélnak nincs még érvényes megállapodása a szereppel kapcsolatban. Közben kiderült az is, hogy a Műsorvízió a Media Hungary-n levetített pilot részben látottak alapján írt a színészekről, azonban a pilot és a végleges adás között szokott még változni a stáblista – vagyis elképzelhetőnek tűnik, hogy esetleg más eltérés is lesz.)

Épp tegnap számoltunk be róla a Nielsen Közönségmérés adatai alapján, hogy a magyarok továbbra is sorozatfüggők.

A Kapd el, ha tudsz! című vetélkedő indulásáról itt írtunk. Ma derült ki az is, hogy új sportvetélkedőt indít a TV2, Fuss család, fuss! címmel. Az ATV pedig új részeket rendelt be a #Bochkor című műsorból. A Media Hungary további híreiről ide kattintva olvashatnak.

Borítókép: A Dear Daddies, azaz a TV2 Mintaapák című új sorozatának argentin eredetije
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások