TV2 Tények

Új műsorvezető a Tények stábjában

Az illető dolgozott már a TV2 műsoránál, de aztán átment Mészáros Lőrinc Echo TV-jéhez, ami azonban nemrég bezárt. Most ő vezeti majd a Tényeket és a SuperTV2-n is látható lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szebeni István visszatér a TV2 Média Csoporthoz, ahonnan másfél év után, 2017 decemberében távozott a hétvégi Tények műsorvezetői székéből.

A műsorvezető április 15-én, 21:30-tól lesz újra látható a TV2 csoporthoz tartozó SuperTV2 csatornán jelentkező Tényekben, de rá bízzák a hétvégi Tényeket is.

„Nagyon boldog voltam, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató megkeresett, hogy a Super TV2-n jelentkező Tények műsorvezetője legyek. Sosem volt titok, hogy a hírek szerelmese vagyok, nekem ez a műfaj a mindenem, híreket mondani egyfajta küldetés. Alig várom, hogy kezdhessek”

– nyilatkozta a tévés.

Szebeni István a TV2 után az akkoriban Mészáros Lőrinchez, majd tavaly év végén már a fideszes médiaholdinghoz, a KESMA-hoz tartozó Echo Tv-nél dolgozott, de a csatornánál nemrég nagy átalakulások történtek: az Echo Tv összeolvadt a Hír TV-vel.  A HírTV stábjának jelentős részét elbocsátották, de a leépítés az Echo TV egyes munkatársait is érintette. A HírTV műsorai manapság már az Echo TV Angol utcai székházában készülnek.

Szebeni István, a Tények régi-új műsorvezetője
Szebeni István, a Tények régi-új műsorvezetője

Szebeni István régi-új munkahelyén, a TV2-nél egyébként szintén nagy változások zajlanak, hiszen pár nap leforgása alatt eddig 6 igazgató, köztük Dirk Gerkens vezérigazgató és Pap Gitka vezérigazgató-helyettes távozott, illetve kényszerült távozásra. Ezenkívül épp ma derült ki, hogy megérkezett a TV2 anyavállalatához Mészáros Lőrinc volt felcsúti polgármester bizalmi embere, Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere, Tima János, aki számos Mészáros-cégben is ott van vezetőként.

Szebeni István a TV2 és az EchoTV előtt a köztévénél dolgozott, de ott egy híradóba került káromkodás miatt őt, és több kollégáját elbocsátották.

Szóljon hozzá!