TV2 Tények

Új műsorvezető a Tények stábjában

Az illető dolgozott már a TV2 műsoránál, de aztán átment Mészáros Lőrinc Echo TV-jéhez, ami azonban nemrég bezárt. Most ő vezeti majd a Tényeket és a SuperTV2-n is látható lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Szebeni István visszatér a TV2 Média Csoporthoz, ahonnan másfél év után, 2017 decemberében távozott a hétvégi Tények műsorvezetői székéből.

A műsorvezető április 15-én, 21:30-tól lesz újra látható a TV2 csoporthoz tartozó SuperTV2 csatornán jelentkező Tényekben, de rá bízzák a hétvégi Tényeket is.

„Nagyon boldog voltam, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató megkeresett, hogy a Super TV2-n jelentkező Tények műsorvezetője legyek. Sosem volt titok, hogy a hírek szerelmese vagyok, nekem ez a műfaj a mindenem, híreket mondani egyfajta küldetés. Alig várom, hogy kezdhessek”

– nyilatkozta a tévés.

Szebeni István a TV2 után az akkoriban Mészáros Lőrinchez, majd tavaly év végén már a fideszes médiaholdinghoz, a KESMA-hoz tartozó Echo Tv-nél dolgozott, de a csatornánál nemrég nagy átalakulások történtek: az Echo Tv összeolvadt a Hír TV-vel.  A HírTV stábjának jelentős részét elbocsátották, de a leépítés az Echo TV egyes munkatársait is érintette. A HírTV műsorai manapság már az Echo TV Angol utcai székházában készülnek.

Szebeni István, a Tények régi-új műsorvezetője
Szebeni István, a Tények régi-új műsorvezetője

Szebeni István régi-új munkahelyén, a TV2-nél egyébként szintén nagy változások zajlanak, hiszen pár nap leforgása alatt eddig 6 igazgató, köztük Dirk Gerkens vezérigazgató és Pap Gitka vezérigazgató-helyettes távozott, illetve kényszerült távozásra. Ezenkívül épp ma derült ki, hogy megérkezett a TV2 anyavállalatához Mészáros Lőrinc volt felcsúti polgármester bizalmi embere, Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere, Tima János, aki számos Mészáros-cégben is ott van vezetőként.

Szebeni István a TV2 és az EchoTV előtt a köztévénél dolgozott, de ott egy híradóba került káromkodás miatt őt, és több kollégáját elbocsátották.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!