fbpx
tv2

Ötre nőtt a TV2-s távozó vezetők száma

Távozik a pénzügyi igazgató a médiavállalat éléről. Ezzel ötre nő az egy héten belül távozók száma a médiavállalattól. A TV2 tájékoztatást adott a távozó vezetők utódlásáról is.

Jávorfi Szilvia pénzügyi igazgató is távozik a TV2 Média Csoporttól, derül ki egy mai, néhány perce kiadott sajtóközleményből. Jávorfi távozásával ötre ugrik a távozók száma.

Mint arról ma beszámoltunk, távozik Pap Gitka vezérigazgató-helyettes, illetve Ökrös Gergely kreatív igazgató szintén távozik. Tegnap derült ki, hogy Zájer Attila ügyfélkapcsolati igazgató  sem marad továbbra a cégnél. Szerdán vált hivatalossá az is, hogy távozik Dirk Gerkens vezérigazgató.

A TV2 pár perce kiadott tájékoztatójában az áll, hogy új vezetőket neveztek ki a cég élére április 4-i, tegnapi hatállyal. Zájer Attila ügyfélkapcsolati igazgatót Csikesz Erika váltja, Ökrös Gergely kreatív igazgató helyére Kirády Attila érkezik. Jávorfi Szilvia pénzügyi igazgató távozásával pedig Bíró Anikót kérték fel a pénzügyi terület vezetésére.

A Media1 által néhány perce már megírt információról, hogy távozik Pap Gitka, azt közölték, hogy az általános vezérigazgató-helyettes pozíciója betöltetlen marad, egy új igazgatóság alakul, melynek élére Kovács Gergely kerül, aki adminisztrációs és üzletfejlesztési igazgatóként segíti majd a cég munkáját a kommunikáció, marketing, illetve a digitális területeken.

A távozó Jávorfi Szilvia pénzügyi igazgató egyébként már az RTL Magyarországnál is együtt dolgozott Dirk Gerkens vezérigazgatóval.

Frissítés 18:08

Van egy hatodik távozó is

Kiderült, hogy a hr-igazgató karrierje is befejeződött a Tv2-nél.

Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások