fbpx
nicktoons

Az induló Nicktoons tévécsatorna az R-Time-nál

A gyerekcsatorna áprilisban indul.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 12 év után befejezi működését a DoQ dokumentumfilmes csatorna, ezt követően pedig egy újabb gyerekcsatorna jelenik meg a kábelhálózatokon. Ez az új televíziós csatorna a Nicktoons.

Ma az is kiderült, hogy a Viacom médiavállalathoz tartozó csatorna reklámidejét az R-Time, azaz az RTL Magyarország reklámértékesítő háza fogja értékesíteni.

„Örömünkre szolgál, hogy alig négy hónappal azután, hogy bejelentettük a History csatorna reklámértékesítését, máris egy újabb csatornával bővül az R-time csatornaportfóliója. A Viacom ismét egy minőségi, ízig-vérig családi csatornát hozott el a magyar piacra, ami messzemenően illeszkedik a már meglévő R-time televíziós portfólióba”

– fogalmazott Dudás Gergely, az R-time ügyvezetője.

A Nicktoons a 4-10 éves gyerekek számára biztosít majd egész napos válogatást rajzfilmsorozatokból magyar nyelven.

Ezt kínálja majd a Nicktoons

Az R-time közleményében az áll, hogy az áprilistól induló rajzfilmcsatorna tökéletes kiegészítője lehet az idősebb gyerekeknek élőszereplős és animációs sorozatokat nyújtó Nickelodeonnak, illetve az óvodás korúaknak szóló Nick Jr-nak.

A Nicktoons műsorán többek között olyan animációs sikersorozatok is láthatóak lesznek mint a Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája, az Alviiin!!! és a mókusok, a SpongyaBob Kockanadrág, a Tündéri keresztszülők, az Üdv a Wayne-ben! és a Madagaszkár pingvinjei.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások