fbpx
Az RTL+ tartalmai egy okostévén.

Vodafone TV mediaboxról is elérhetővé vált az RTL+

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

Az RTL+ a Vodafone TV médiaboxon keresztül is elérhető, így a telekommunikációs szolgáltatók közül elsőként a Vodafone Magyarország előfizetői már nagyképernyőn is megtekinthetik a tavaly indult streamingplatform mindhárom csomagjának kínálatát.

Elstartolt az RTL+, Magyarország legújabb fizetős streamingszolgáltatása

A telekommunikációs szolgáltató ügyfelei a készülék segítségével közvetlenül érik el az RTL+ streaming szolgáltatás csomagok szerinti teljes kínálatát, így akár az exkluzív, kifejezetten a platformra gyártott tartalmakat, valamint számos népszerű RTL-es sorozat és reality legújabb epizódjait, aktuális, vagy akár korábbi évadait is.

A Vodafone Magyarország Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelei a készüléken lévő alkalmazás segítségével közvetlenül érhetik el és a televízió képernyőjén tekinthetik meg a streamingplatform RTL+ Light, RTL+ Active, valamint az RTL+ prémium előfizetős csomagjainak teljes kínálatát.

Az RTL+ streamingszolgáltatás felülete biztosítja a könnyed kezelést és a folyamatosan frissülő tartalmak egyszerű, műfaj alapján történő kiválasztásának lehetőségét. A platformon már megkezdett vagy utoljára nézett tartalmakat a Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelek is bármikor folytathatják, a platform nyitó oldalán pedig elérhetők az aktuálisan kiválasztott, vagy éppen követett tartalmak. A személyre szabott ajánlórendszer biztosítja, hogy a felhasználó egyéni tartalmi ajánlás alapján válasszon az érdeklődési körének megfelelő műsorokból.

A Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelek számára továbbra is érdemes a szolgáltatótól extra költség nélkül igényelni és aktiválni az RTL+ Active kódot – írja a Media1-hez eljuttatott sajtóközlemény, hozzátéve, hogy az RTL+ streamingplatform középső csomagjának valamennyi felhasználója számára további kényelmi funkciók érhetők el. Emellett az RTL+ Active csomag esetében a felhasználók három eszközön is nézhetnek egyszerre tartalmakat.

Ízelítő a tartalomból

Az RTL+ Active csomagban külön díjfizetés nélkül érhető el A sors könyvei című telenovella összes epizódja. Itt szintén visszanézhető teljes egészében a Showder Klub valamennyi korábbi évada, valamint a legújabb, 30. évad is egyéb extra költség nélkül. A Showder Klub különkiadásait egybegyűjtő A Showder Klub bemutatja című műsor is elérhető az RTL+ Active csomagjának felhasználói számára. Ugyancsak itt érhető el a klasszikus szituációs komédia, a Pasik Bajor Imre, Hernádi Judit és Gálvölgyi János főszereplésével.

Az RTL+ Active csomagban számos tematikus mappa folyamatosan frissülő tartalmai közül válogathatnak a felhasználók, amelyek az RTL+ Light csomagjában nem elérhetők: ilyen a gyereknek szóló meséket kínáló Gyereksarok – olyan új címekkel mint a Daltonok vagy a Floopaloo és a mágikus erdő –, valamint a History Play, amely díjnyertes dokumentumfilmek és prémium szórakoztató ismeretterjesztő reality-k kínálatát nyújtja az érdeklődőknek. Olyan népszerű sorozatok láthatóak itt új évadokkal mint a Zálogcsillagok, a Tűzben edzett, az Ősi idegenek, valamint az Elképesztő rejtélyek.

FullHD minőségű tartalmak is vannak

Az RTL+ Active az RTL+ Light csomaggal szemben gazdagabb műsorkínálattal rendelkezik, a műsorok hosszabb ideig elérhetők és a legtöbb tartalom FullHD minőségben (1080p) is elérhető. Az RTL+ Active felületén az RTL+ Lighthoz képest kevesebb reklámmal találkozik a felhasználó, ráadásul mobilapplikációk használata esetén bizonyos tartalmak már ebben a csomagban is letölthetőek és akár útközben, internetelérés nélkül is megtekinthetőek. Az RTL számos népszerű műsorának nemcsak a legfrissebb epizódja, hanem a teljes aktuális évada, sőt, akár az összes korábbi évada is elérhető az RTL+ Active felhasználói számára.

Az RTL+ Active csomag eléréséhez szükséges aktiváló kód beváltása, valamint az RTL+ előfizetéses csomagjára váltás az RTL+ weboldalán lehetséges.

Az RTL+ legmagasabb szintű szolgáltatási csomagjában, az előfizetéses streaming csomagban a felhasználók a havidíjas szolgáltatás keretein belül a felületen található összes prémium tartalomhoz és extra funkcióhoz is hozzáférést kapnak reklámok nélkül. A tartalmak a Vodafone TV médiabox mellett nemcsak weben és mobilapplikáción, hanem egyes okostévéken keresztül (az LG 2018-as vagy ennél újabb modelljein), Full HD felbontásban is megnézhetők.

Visszaélnek a Cápák között befektetőinek nevével

Nagyon rossz hírt közölt Scherer Péter az Apatigrisről

Egy budapesti ház tűzfalán népszerűsítik a tévézést

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalálhat minket Facebookon is.

Borítókép: Az RTL+ tartalmai egy okostévén. Forrás. RTL Sajtóklub.

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások