fbpx
Az RTL+ streamingszolgáltatás kreatívja

Elstartolt az RTL+, Magyarország legújabb fizetős streamingszolgáltatása

Mától elérhető az RTL+ (RTL Plusz), mely előfizetési díjért cserébe reklámok nélkül és exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja a nézőket. 24 órás Való Világ közvetítéssel, A Nagy Fehér Főnökkel, és sok más újdonsággal indult el a szolgáltatás.

A nézők az új magyar streaming-szolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd ezt követően 1990 forintos előfizetési díjért nézhetik. Az RTL+ streamingplatform három szolgáltatási szintet kínál a felhasználók és előfizetők számára.

Az RTL+ teljes tartalmi kínálatát reklámmentesen érik el a szolgáltatás előfizetői a már említett havidíj ellenében. Az RTL Most eddig regisztrált felhasználói mától az RTL+ Light, az RTL Most+ felhasználói pedig RTL+ Active néven találják meg kedvenc tartalmaikat, külön díj fizetése nélkül.

Az RTL+ Light használatához továbbra is csak regisztráció szükséges, az RTL+ Active pedig ezentúl is a telekommunikációs szolgáltatótól kapott aktiváló kóddal használható. Felhasználói fiókjuk szolgáltatási szintjét bármikor megemelhetik és fizetőssé tehetik, hogy ők is elérjék a platformra gyártott exkluzív sorozatokat, reality-ket, dokumentumfilmeket, azaz az RTL+ teljes, már a kezdetekkor is több mint ötezer órányi kínálatát.

Azoknak a felhasználóknak, akik eddig mobilalkalmazással használták az RTL Mostot, csak frissíteniük kell az alkalmazásukat. A frissítés automatikusan az RTL+ applikációt tölti le, amely már szintén elérhető az iOS és Android alkalmazás-áruházakban. Aki eddig webböngészőben nézte az RTL tartalmait, a megszokott módon már az új felületet éri el. Az új felhasználók a www.rtlplusz.hu weboldalon találják a szolgáltatást. Előfizetni is ezen a webes felületen lehet az RTL+ exkluzív, reklámmentes tartalmaira magyarországi kibocsátású bankkártyával. Az előfizetés egy hónap ingyenes próbaidőszakkal indul.

Az RTL lineáris csatornáinak élő adásai a továbbiakban a televíziós szolgáltatók különböző felületein érhetők el.

Az RTL+ streamingszolgáltatás csomagjai
Az RTL+ streamingszolgáltatás csomagjai

Az RTL+ szolgáltatás fokozatosan jelenik majd meg további készülékeken is, elsőként hamarosan az LG okostelevíziók legújabb változatain.

24 órás ValóVilág közvetítés és 12 hónap alatt 12 exkluzív premier lesz az RTL+ platformon

Az RTL+ az első olyan előfizetéses, reklámmentes streaming-szolgáltatás itthon, amely már az induláskor számtalan, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmat kínál az előfizetőknek. Az RTL Magyarország ígérete szerint 12 hónap alatt 12 exkluzív produkció érkezik a felületre: az RTL+ előfizetőinek már az indulás első pillanatától elérhetőek a prémium tartalmak premier epizódjai, melyeket hetente újabb epizódok követnek.

Mivel nincs streaming reality nélkül, és november 20-án újra kezdetét veszi a ValóVilág, így az RTL+ előfizetéses felületén a ValóVilág villából 24 órás közvetítés indul, ahol a nézők bármikor bepillanthatnak a villalakók vágatlan életébe.

Érkezik A Király

Ezen a felületen debütál és csak az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára elérhető A Király, a Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat.

A Király, az RTL+ sorozata
A Király, az RTL+ sorozata

Már elérhető A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te

Az RTL+ előfizetői számára már elérhető a platformon a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök premier epizódja is. A sorozat különleges szemszögből – kritikusan, de ugyanakkor szeretettel – mutatja be egy szebb napokat látott vidéki kisvárosban élő közösség mindennapi életét és problémáit.

Az RTL+ új sorozata, A Nagy Fehér Főnök
Az RTL+ új sorozata, A Nagy Fehér Főnök

Ki vagy te címmel egy szókimondó sorozat is megérkezett az RTL előfizetéses streaming-szolgáltatására.

Ki vagy Te? Az RTL+ új sorozata
Ki vagy Te? Az RTL+ új sorozata

Nagysikerű dokumentumfilm is érkezik

Az RTL+ számos alkotással készül a dokumentumfilmek műfajában is. Az RTL+ előfizetői számára már elérhető a világszerte elismert magyar dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez. Az On the Spot alkotói a jól ismert sorozat új évada mellett producerként járultak hozzá további dokumentumfilmek elkészítéséhez is, amelyek szintén itt debütálnak.

Sebestyén Balázs és Alföldi Róbert műsora, valamint egy szex témájú ismeretterjesztő műsor is az RTL+ felületen debütál

Az RTL+ előfizetői számára látható Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő, Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben, valamint az Amit tudni akarsz című szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, melynek felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről.

Az RTL Magyarország ígérete szerint exkluzív hazai tartalmak mellett hollywoodi filmekből, sikersorozatokból sem lesz hiány az RTL+-on, és az RTL legnépszerűbb európai sorozatai is láthatóak lesznek a streaming-platform előfizetéses csomagjában. Ezek közül már nézhető a hatrészes német sorozat, a Faking Hitler, valamint két holland sorozat, a Mocro Maffia és a Fekete tulipán első évada.

Frissítés 2022.11.17

Kiderült, hogy az RTL lineáris tévécsatorna (korábbi nevén RTL Klub) az RTL+ promóciója érdekében bemutatja A Király, A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te első epizódját, ennek érdekében jövő héten műsorváltozás lesz. Az első epizód utáni részek azonban már csak az új digitális platformon lesznek elérhetők.

 

Jelentős műsorváltozás lesz az RTL-en – leadják A Király, A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te című szériák első részét

 

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások