fbpx
A Cápák között befektetői, Tomán Szabina, Moldován András, Balogh Péter, Balogh Levente és Lakatos István.

Visszaélnek a Cápák között befektetőinek nevével

Az RTL üzleti showműsorának Cápáiról valótlanul állítják, hogy a Cápák között egyik adásában automatizált kriptokereskedési platformon többszörözték meg pénzüket.

A Tomán Szabina, Moldován András, Balogh Péter, Balogh Levente és Lakatos István nevével visszaélő csalók próbálják meg átverni a gyanútlan internetezőket.

Nem ez az első alkalom, hogy internetes csalók az RTL Cápák között című műsorának ismertségével próbálnak visszaélni és pénzhez jutni. 2020 és 2022 után idén újabb álhír látott napvilágot a befektetőkről. Kihasználva az üzleti showműsor hatodik évadának jelentkezési időszakát, ismét felbukkantak olyan oldalak a világhálón, amik gyanús kriptovalutás üzletelésbe akarják belerángatni az óvatlan internetezőket – írja az rtl.hu.

Az RTL figyelmeztet:  senki ne dőljön be olyan oldalaknak, melyek Balogh Levente, Tomán Szabina, Moldován András, Lakatos István és Balogh Péter nevében próbálnak pénzügyi szolgáltatásokat hirdetni.

Az ezen hirdetésekben szereplő összes, a műsorral kapcsolatos állítás, valamint a Cápáknak és a műsorban feltűnő vállalkozóknak tulajdonított megszólalás valótlan.

Amennyiben kinézetre ismerősnek tűnő oldalak böngészősávjában olyan gyanús internetes cím található mint például a financialpronews.com, akkor érdemes olvasatlanul bezárni a böngészőablakot, és semmilyen esetben sem megadni bankkártyaadatokat.

 

„A televízió egy nagyon jó platform számomra” – Interjú Balogh Levente üzletemberrel és Herman Péterrel, az RTL kreatívigazgatójával

Jogi lépéseket helyezett kilátásba az RTL a Novák Katalin tanácsadója vezette mozgalommal szemben

Csalásra figyelmeztet a Sláger FM

Az RTL egyik legfontosabb műsorbeszállítójához igazol a TV2 egyik legsikeresebb kreatív szakembere

Nagyon rossz hírt közölt Scherer Péter az Apatigrisről

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: A Cápák között befektetői, Tomán Szabina, Moldován András, Balogh Péter, Balogh Levente és Lakatos István. Fotó: RTL Sajtóklub.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások