fbpx
Az RTL+ streamingszolgáltatás LG tévén

Elérhetővé vált okostévéről az RTL+ streamingszolgáltatás

Az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói ezentúl már nemcsak számítógépen, iOS vagy Android mobiltelefonos applikációban, hanem okostévén keresztül nagyképernyőn, FullHD felbontásban is elérhetik a nemrég indult streamingszolgáltatás exkluzív tartalmait.

Az RTL+ smart tv alkalmazás elsőként azon felhasználók számára érhető el, akik az LG okostelevíziók 2018-as vagy ennél újabb modelljeivel rendelkeznek. Az RTL+ streamingszolgáltatás smart tv alkalmazása a webOS 4.0 vagy újabb rendszert futtató LG smart tv-ken érhető el, amelynek használatához az RTL+ alkalmazás telepítése szükséges. Amennyiben az RTL+ alkalmazás nem jelenik meg automatikusan az LG okostelevízió kezdőképernyőjén, az LG Content Store-ban megtalálható és bármikor letölthető – közölte az RTL Magyarország hétfőn.

A megjelölt smart tv-ken az RTL+ alkalmazás telepítése után a felhasználói fiókba történő bejelentkezést követően azonnal akár FullHD felbontásban láthatók az RTL+ előfizetős streamingszolgáltatás exkluzív sorozatai, például a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király, a fekete humorral fűszerezett szatíra, A Nagy Fehér Főnök, a szókimondó sorozat, a Ki vagy te, vagy a népszerű dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot új évada, a Vissza a természethez.

Az RTL új, előfizetéses streamingszolgáltatása reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozatokkal és több mint 5.000 órányi prémium tartalommal érhető el.

A televíziós médiavállalat azt ígéri, hogy az LG készülékeit hamarosan számos további eszköz és platform követi majd.

Az RTL+ szolgáltatásra a www.rtlplusz.hu oldalon lehet előfizetni. A szolgáltatás indulásáról itt érhető el korábbi hírünk.

Elstartolt az RTL+, Magyarország legújabb fizetős streamingszolgáltatása

Visszatér a Cápák között – itt vannak a részletek

Ők lesznek a VV11 új műsorvezetői

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások