fbpx

kriptovaluta

Privacy coins

Titkosított tranzakciók és privacy coinok (x)

A titkosított tranzakciók, illetve a privacy coinok iránti egyre növekvő igény mindenképp indokolttá tette, hogy írjunk egy külön bejegyzést a témakörről. Úgyhogy emiatt foglaltuk össze ebben a cikkben a legfontosabb tudnivalókat.

bitcoin

Az online kaszinók jövője a kriptovalutátől függ? (x)

A legújabb trendekkel a decentralizált technológiában, kriptovaluta szakértői a kriptovaluták használatát tekintik az online szerencsejáték-szektor jövőjének. Becslések szerint a globális szerencsejáték piac bevétele el fogja érni a 400 milliárd dollárt. A technológia időbeli fejlődésével és a decentralizált technológia megjelenésével a világgazdaság minden aspektusa gyorsan alkalmazza ezt a tendenciát.

facebook

Tart a Facebook kriptovalutájától az amerikai kormány

Steve Mnuchin amerikai pénzügyminiszter hétfőn aggodalmát fejezte ki a Facebook bevezetni kívánt kriptovalutája, a Libra miatt. Azt is mondta, a Facebook vezetőinek sokat kell majd dolgozniuk, hogy meggyőzzék a Trump-kormányzatot.

Calibra, a Facebook digitális pénztárcája

A Facebook saját pénze is téma lesz a G7-ek találkozóján

A Facebook által bevezetni tervezett kriptodeviza, a Libra globális pénzügyi rendszerre gyakorolt hatása mellett a Google, az Amazon, a Facebook és az Apple arányos közteherviselésre kényszerítése is téma lesz a találkozón.

Calibra, a Facebook digitális pénztárcája

Jön a Libra, a Facebook és sok más nagy szereplő közös kriptovalutája

2020-ra valósulhat meg a nagy terv, mely forradalmasítaná a fizetést. Az új globális kriptovalutát kezelő Libra Association összesen 27 tagot számlál, a Facebook mellett olyan cégeket mint a Mastercard, a PayPal és a Vodafone, sőt további tagokkal is bővülhet az összefogás.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások