fbpx
Radnai Péter, Bánó András, Horvát János a Televíziós Újságírók Díja gálán 2023.03.29-én

Itt a videó, amivel visszanézheti Dévényi Tibor megilletődését és a többi nagy pillanatot a Televíziós Újságírók Díja gálájáról

Ha lemaradt szerda este, most visszanézheti a Televíziós Újságírók Díja gáláját, ahol kiderült, kiket talált a televíziós újságírókból álló grémium a legjobbnak és még a magyar televíziózás régi legendás arcai is színpadra álltak.

Mint arról a Media1-en szerdán este azonnal beszámoltunk, a televíziós újságírókból álló grémium egy budapesti rendezvényközpontban átadta a legjobb nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, heti sorozat, napi sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő kategóriákban a kategóriagyőzteseknek járó díjakat. A TV2 Média Csoport 6, az RTL Magyarország 5, az HBO Max 2, az AMC Networks (Spektrum) munkatársai 1 díjjal térhettek haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a hazai vezető televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a média képviselői kaptak meghívást.

Az eseménynek több különleges pillanata is volt, az egyik ezek közül az, amikor a magyar televíziózás legendás arcait is felszólította Az első influenszerek című műsort készítő Radnai Péter műsorvezető a színpadra, köztük Bánó Andrást, Horvát Jánost, Juhász Elődöt, Gát Györgyöt, Feledy Pétert, Dévényi Tibort, Kovács P. Józsefet, akiket a közönség felállva és vastapssal köszöntött. A régi tévések meghatódva fogadták a közönség szeretetét, Dévényi Tibor a könnyeivel küszködött.

Egy óriási fotógalériát már közzétettünk az eseményről, most pedig az RTL és a TV2 közös élő közvetítését megörökítő videó segítségével teljes egészében visszanézheti a gálaműsort, benne az efféle emlékezetes pillanatokkal, valamint a díjazottak köszönőbeszédeivel, a kategóriajelöltek kisfilmjeivel. Ha lemaradt, vagy csak még egyszer újraélné az egészet, az alábbi lejátszó segítségével már indíthatja is a videót.

Olvasóink „hitvallásuk” szerint választhatnak, hogy az RTL.hu streamjét vagy a TV2 Play streamjét indítják el, bár a kettő teljesen azonos, hiszen mint arról beszámoltunk, a kereskedelmi televíziózás több mint 25 éves történetében másodjára a két konkurens médiacég közösen közvetítette az eseményt.

Az alábbi lejátszót azok használják, akik az rtl.hu videóját néznék.

Ezt a lenti videót pedig azok indítsák, akik a TV2 Playt választanák. Fanatikusok esetleg megnézhetik mind a két közvetítést is, párhuzamosan vagy egymás után.

Óriási fotógalériával mutatjuk meg, hogyan ünnepeltek a Televíziós Újságírók Díja Gála résztvevői

Itt vannak a Televíziós Újságírók Díja idei nyertesei

Megható pillanatok, elképesztő tapsvihar: interjú a Televíziós Újságírók Díja alapítójával (Media1 Podcast, 2023.04.03.)

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Hogy sose maradjon le a legújabb tartalmainkról, tegye a lapot a kedvencei közé, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre, Telegram hírcsatornánkra, RSS-feedünkre és kövessen bennünket Facebookon is.

Borítókép: Radnai Péter, Az első influenszerek producere és műsorvezetője, Bánó András, Horvát János (b-j) a Televíziós Újságírók Díja gálán 2023.30.29-én a BMC-ben
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások