fbpx
Horvát János és Gát György

Óriási fotógalériával mutatjuk meg, hogyan ünnepeltek a Televíziós Újságírók Díja Gála résztvevői

Hírességek, műsorvezetők, színészek, televíziós vezetők, valamint újságírók vettek részt Budapesten a 10. Televíziós Újságírók Díja Gálán, ahol mindenki megtudhatta, kiket választottak meg a televíziós újságírók a nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, heti sorozat, napi sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő kategóriák győzteseinek. Most képekben is megmutatjuk, mi történt szerda este.

Ahogy arról szerda éjszaka a Media1.hu-n már beszámoltunk, kihirdették a Televíziós Újságírók Díja győzteseit, ahol díjazták Lékai-Kiss Ramónát, Schell Juditot, Hermányi Mariannt, Majkát, Olasz Renátót, Till Attilát és Thuróczy Szabolcsot is, és vastapssal köszöntötte a közönség a magyar televíziózás legendás régi műsorvezetőit is, akik a Radnai Péter (Spektrum / AMC Networks) által készített, az eseményen ugyancsak díjazott Az első influenszerekben szerepeltek.

A gálaeseményen tizennégy kategóriában hirdettek győztest a zsűriben résztvevő újságírók a Budapest Music Centerben. Kerek évfordulót ünnepelve, tizedik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. A TV2 Média Csoport 6, az RTL Magyarország 5, az HBO Max 2, az AMC Networks munkatársai 1 díjjal térhettek haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a hazai vezető televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői kaptak meghívást.

Most megmutatjuk képekben, hogyan zajlott a Budapest Music Centerben rendezett jubileumi esemény, ahol rekordszámú résztvevő – televíziós szakember és híresség – vett részt és kiemelkedően magas sajtóérdeklődés mellett zajlott.

A díjátadó házigazdája Gundel Takács Gábor volt és a gála egyszerre, egyidőben, élőben volt látható a két nagy kereskedelmi televíziótársaság, a TV2 Csoport és az RTL Magyarország online felületein, a TV2 Play és az RTL.hu-n platformokon.

Az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású showműsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb gasztrorealityt, a legjobb talkshowt, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb heti sorozatot, a legjobb napi sorozatot, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt, a legjobb női mellékszereplőt, valamint a legjobb férfi mellékszereplőt. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át.

2023-ban a Televíziós Újságírók Díját a következő televíziós produkciók, illetve személyiségek kapták:

Legjobb nagyszabású showműsor
Dancing with the Stars

Legjobb vetélkedő
Szerencsekerék

Legjobb reality
Ázsia Expressz

Legjobb gasztroreality
A Konyhafőnök

Legjobb talkshow
Az első influenszerek

Legjobb zsűritag
Majoros Péter Majka

Legjobb női műsorvezető
Lékai-Kiss Ramóna

Legjobb férfi műsorvezető
Till Attila

Legjobb heti sorozat
A Király

Legjobb napi sorozat
Keresztanyu

Legjobb színésznő
Schell Judit

Legjobb színész
Olasz Renátó

Legjobb női mellékszereplő
Hermányi Mariann

Legjobb férfi mellékszereplő
Thuróczy Szabolcs

Az eseményen készült videós közvetítés itt nézhető vissza.

Itt a videó, amivel visszanézheti Dévényi Tibor megilletődését és a többi nagy pillanatot a Televíziós Újságírók Díja gálájáról

Itt meghallgathatja a Media1 podcast- és rádióműsorának interjúját a díj alapítójával.

Megható pillanatok, elképesztő tapsvihar: interjú a Televíziós Újságírók Díja alapítójával (Media1 Podcast, 2023.04.03.)

**

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalán. Iratkozzon fel napi hírlevelünkre, kövessen bennünket Facebookon és kérjen Telegram push értesítést is, hogy garantáltan ne maradjon le a legújabb tartalmainkról!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások