fbpx
A PestiSrácok.hu 2020. február 21-i tüntetésének felszólalói.

Megint tüntet a pedofilvideó miatt letiltott PestiSrácok a YouTube ellen

Miután múlt héten ismét törölte a PestiSrácok nevű online kiadvány YouTube-csatornáját a szolgáltató egy korábbi pedofilvideóra hivatkozva, ezért 2020-hoz hasonlóan ezúttal is tüntetést szervez a kormánypárti honlap a Google budapesti székháza elé.

A PestiSrácok a Facebookon szervezett demonstráció leírásában azt kéri támogatóitól, hogy mutassák meg, hogy

„hol lakik a magyarok Istene”.

A Huth Gergely által vezetett médium állítása szerint a YouTube-csatornájuk törlése óta három különböző indokot is kaptak, melyek mind ellentmondtak az azt megelőzőnek. Ez azonban nem fedi a valóságot, valójában a Google a Media1-nek megküldött nyilatkozatában kijelentette, hogy a PestiSrácok szerződést szegett azzal, hogy megkerülve a YouTube szabályait a néhány évvel ezelőtti pedofilvideója miatti végérvényes letiltás után trükkösen, azaz más, hasonló néven újra regisztrált a videómegosztóra, ezt ugyanis nem engedik meg az általános szerződési feltételek.

A Google egyértelmű közlése ellenére a PestiSrácok.hu más okot tulajdonít a tiltásnak:

„Tudjuk jól, hogy mire megy ki a játék. Tudjuk jól, hogy mi a törlés oka. Kimondjuk azt, amitől a globalisták a legjobban félnek: az igazságot.”

A kormánypárti kiadvány azt is írja, hogy szeptember óta másfél millió nézőt tudhatnak magunk mögött és ennyi embert nem lehet figyelmen kívül hagyni. Cikkünk elkészültekor a PestiSrácok.hu által vélelmezett másfélmillió nézőből egyelőre 21 személy ígérte biztosra a közösségi médiás eseményben, hogy ott lesz a demonstráción, melyet március 31-én, pénteken 17 órakor tartanak a Google-székházának főbejárata előtt.

Mivel ugyanazon okból szerveznek tüntetést most is, mint három éve, ezért a Media1 olvasóinak figyelmébe ajánljuk a korábbi tüntetés felszólalásait.

 

Kiáll a pedofilvideó miatt örök YouTube-letiltásba került PestiSrácok mellett a kormánypárti Magyar Nemzeti Médiaszövetség és a Transzparens Újságírásért Alapítvány egyik igazgatója is a lapot támogatja

Megszólalt a Google a PS TV YouTube-csatornájának letörlésével kapcsolatban: a PestiSrácok nem is regisztrálhatott volna újra a YouTube-ra

Újból helyreigazítást közölt a PestiSrácok a Jobbikról

Bemutatta a PestiSrácok kecsked*gós videóját Baranyi Krisztina a Fürjes Balázzsal folytatott élő ATV-s vitán (VIDEÓVAL!)

2022-ben is sokkal több sajtópert bukott a kormánypárti média, mint a kormánytól függetlenek

Vizsgálja a Médiatanács Bencsik András a melegek kivégzését üdvözlő mondatait

 

 

 

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: A PestiSrácok.hu 2020. február 21-i tüntetésének felszólalói. Forrás: Facebook.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások