fbpx
Televíziós Újságírók Díja.

Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja gálájának műsorvezetőjét

A díjátadó holnap, szerdán este lesz, melynek végeredményéről a Media1 is azonnal beszámol majd.

Online közvetítések révén a meghívott vendégek mellett a nagyközönség is figyelemmel kísérheti az idén tíz éves Televíziós Újságírók Díja ünnepélyes díjátadó gálaestjét március 29-én. Az eseményen kiderül, hogy mely televíziós produkciók és személyek nyerik el a rangos elismerést.

Mint azt a Media1 korábban megírta, a 20 órakor kezdődő esemény egyszerre, egyidőben, élőben lesz látható a két nagy kereskedelmi televíziótársaság, az RTL Magyarország és a TV2 Média Csoport online felületein, az RTL.hu-n és a TV2 Play platformokon. Ilyen közös közvetítésre a kereskedelmi televízizózás több mint 25 éves történetében másodjára kerül sor: a tavalyi díjátadó volt az első. A Media1 szerdán este, a gálával egyidőben közli majd az idei nyertesek nevét.

A gála és az online közvetítés műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz, aki immár ötödik alkalommal vezeti a díjátadó gálaestjét.

„A televíziós szakma számára minden évben különleges alkalomnak számít a Televíziós Újságírók Díja gálaest. Az elismerések átadása mellett ez a televíziósok ünnepe is, ahol beszélgethetünk, örülhetünk a személyes találkozásnak és egymás sikerének. Az idei évben ráadásul nem csak ezt, de magát a díjat is ünnepeljük. Van okunk erre, hiszen a 10 éve indult kezdeményezés mára a legjobban várt, legrangosabb televíziós szakmai díj lett. Öröm ennek részese lenni, immár ötödik alkalommal a gála, második alkalommal pedig az online közvetítés házigazdájaként”

– mondta Gundel Takács Gábor.

Gundel Takács Gábor.
Gundel Takács Gábor. Fotó: TÚD 2021

Idén összesen 14 kategóriában – nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, heti sorozat, napi sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő – hirdetnek győztest.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személy került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok a legtöbb szavazatot adták. A Televíziós Újságírók Díja grémiuma az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy szakújságírójából áll.

A díjra esélyesek listáját az alábbi hírre kattintva lehet böngészni.

Megvannak az idei Televíziós Újságírók Díja döntősei

Gundel Takács Gábor volt a Media1 podcast- és rádióműsorának vendége tavaly októberben – vele készült beszélgetésünk itt hallgatható meg.

 

A Géniusz kulisszatitkai – a Media1 Podcast vendége volt Gundel Takács Gábor, az ATV műveltségi vetélkedőjének műsorvezetője

 

 

 

Ritkán van ilyen: közösen közvetít az RTL Magyarország és a TV2 Média Csoport egy gálaműsort

Idén 10. alkalommal adják át a magyar televíziózás „Oscar-díjait” Budapesten

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Televíziós Újságírók Díja. Fotó: Szalay Dániel / Media1.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások