fbpx
Gundel Takács Gábor az ATV Géniusz című műsorának műsorvezetőjeként

A Géniusz kulisszatitkai – a Media1 Podcast vendége volt Gundel Takács Gábor, az ATV műveltségi vetélkedőjének műsorvezetője

Exkluzív interjút készített Gundel Takács Gáborral, az ATV Géniusz című műsorának műsorvezetőjével a Media1 podcast- és rádióműsora. A beszélgetésben Gundel Takács Gábor több kulisszatitkot is elárult a műveltségi vetélkedővel kapcsolatban, és saját magáról is több érdekességet elmesélt. A Media1-nek árulta el elsőként azt is, hogy milyen lesz az év végi, szilveszteri különleges vetélkedő.

Gundel Takács a Media1 Podcastban elárulta, hogy a Géniusz szilveszteri adásának vendége lesz például Sváby András és kutyája, Karcsika, illetve több más ismert személyiség – hogy kik még, a műveltségi vetélkedő műsorvezetője erről is említést tett.

A műsorvezető beszélt saját pályájáról és arról is, milyennek látja a televíziózás jövőjét, valamint kérdeztük arról is, mi az, ami még ennyi idő után is hajtja őt a pályáján, illetve van-e még olyan műfaj, amiben ki szeretné próbálni magát. Sportriporteri karrierjéről is beszélgettünk, ami a közmédiától való távozása után sem szakadt meg teljesen – hiszen az RTL HÁROM csatornán hallható kommentátorként.

Szóba került beszélgetésünkben a rádiózás is, ami korábban Gundel Takács Gábor életében is hosszú időn át meghatározó volt, hiszen a Danubius Rádió reggeli rádióműsorának volt az egyik műsorvezetője. Gundel Takács Gábor elárulta, hogy nemrég megkeresték őt egy rádiótól műsorötlettel…

Gundel Takács Gábor, a Géniusz című műsor műsorvezetője. Fotó: ATV
Gundel Takács Gábor, a Géniusz című műsor műsorvezetője. Fotó: ATV

A sokak által csak Gundiként emlegetett műsorvezetővel beszélgettünk arról is, hogy a különféle munkáit hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletével. Elárult néhány dolgot a médiahasználati szokásairól is, és az is szóba került, hogy nemrég elvitték a Géniusz 10 milliós fődíját – ennek kapcsán a műsorvezető a nyeremények jelentőségéről is szólt.

Beszélgetésünk Gundel Takács Gáborral az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg.

Egyébként interjúnk után nem sokkal jelentette be az ATV a Big Picture tévés konferencián, hogy újabb évfolyamot rendelt a Géniusz című műsorból – erről szóló hírünket ITT találja.

Érdemes feliratkozni a podcastunk Spotify csatornájára, hogy ne maradjon le a beszélgetéssorozat következő részéről sem!

A Media1 Podcast már 12 rádióban is hallható hétről hétre. Megtalálható iTunes-on, és a Vipcast powered by Media1-en is,  sőt időnként már videóval is elérhető a YouTube-on.

Újabb rádiók kezdik el sugározni a Media1 műsorát

Tévés kulisszatitkok és újdonságok – Vendégünk volt Benda Gergely, a Viasat és az AXN-csatornákat működtető Antenna Entertainment regionális ügyvezető igazgatója

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Gundel Takács Gábor az ATV Géniusz című műsorának műsorvezetőjeként. Fotó: ATV
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások