fbpx
Váradi Csilla, az eMAG Magyarország humánerőforrás-igazgatója.

A Foodpandától érkezik az eMAG új humánerőforrás-igazgatója

Váradi Csilla tölti be idén januártól az eMAG Magyarország humánerőforrás-igazgatói tisztségét.

A Foodpandától érkező új vezetőnek 2023-ban két fontos, a humánerőforrás területéhez szorosan kapcsolódó projektet, a vállalat új székházba költözését, illetve az új, high-tech logisztikai központba való átköltözést is támogatnia kell.

Az eMAG tavasszal költözik a jelenleginél nagyobb székházba. A hamarosan elkészülő Liberty irodaház déli, Könyves Kálmán körúti szárnyában két emeletet foglal majd el, ahol egy hatékony hibrid munkavégzésen alapuló közösséget fognak kialakítani. Ugyancsak tavasszal veszi használatba az eMAG a Dunaharasztin felépülő új, 117 ezer négyzetméteres logisztikai központjának következő ütemét, amely a korábbi több különálló logisztikai bázist fogja kiváltani – így a munkavégzés gyors és hatékony átszervezése a Váradi Csilla által vezetett humánerőforrás-részlegre is számos feladatot ró.

Az eMAG-hoz való csatlakozását megelőzően Váradi Csilla több mint két és fél évet töltött el hr-igazgatóként a Foodpandánál, ahol az alkalmazotti létszám megtöbbszörözésével párhuzamosan a HR rendszer teljes megújítását és kiépítését vitte véghez csapata segítségével, ezzel is erősítve a cég munkaerőpiaci helyzetét hazánkban.

Ezt megelőzően a kozmetikai termékeket gyártó Avon helyi leányvállalatának HR Business Partner tisztségét töltötte be, ahol a budapesti informatikai részleg bővítését koordinálta a vállalati digitalizációs átalakulás felügyelete mellett – együttműködve a vállalat külföldi felsővezetőivel. Váradi korábban aktívan működött közre az IT Services Hungary helyi csapatának több ezer főre való bővítésében, valamint később a CPL Integrated Services HR csapatát erősítette, ahol több száz főt támogatott napi szinten.

Az eMAG 2023-ban a régiós terjeszkedésre fókuszál majd lokális szolgáltatásainak fejlesztése mellett – szögezte le a vállalat a Media1-nek küldött sajtóközleményben.

Új vezetők érkeznek Árvai Péter NGO-jába

Új marketingigazgatót igazolt a Pernod Ricard

PR-ügynökséghez szerződik Siklós Erik, a MOB volt kommunikációs igazgatója

A hamarosan induló SkyShowtime streamingszolgáltató az HBO-tól igazolt szakembert

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Váradi Csilla, az eMAG Magyarország humánerőforrás-igazgatója. Forrás: eMAG.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások