fbpx
Siklós Erik

PR-ügynökséghez szerződik Siklós Erik, a MOB volt kommunikációs igazgatója

A Magyar Olimpiai Bizottság egykori marketing és kommunikációs igazgatója, Siklós Erik a NEST Communications PR-igazgatójaként folytatja pályafutását.

Siklós Erik több mint 35 éve kommunikál hivatásszerűen: riporterként, újságíróként, főszerkesztőként a média minden műfajában kipróbálta magát. Korábban a Magyar Olimpiai Bizottság marketing és kommunikációs igazgatójaként Magyarország meghatározó vállalataival és kiemelt ügynökségeivel dolgozott együtt.

A szakember idén januártól veszi át a NEST Communications PR-igazgatói feladatait.

„A NEST nem a hagyományos értelemben vett kommunikációs ügynökségek útját követi, hanem magában elegyíti a »think tank« típusú kutató, elemző, stratégiaalkotó műhelyek gondolkodásmódjának, működési modelljének legfontosabb jellemzőit is. Ezen a különleges és izgalmas úton hasznos lehet a cég és az ügyfelek számára a tapasztalatom, a kreatív, stratégiai, megoldásra törekvő gondolkodásom, a rugalmasságom, a kitartásom, a következetességem”

– fogalmazott Siklós Erik.

„Siklós Erik érkezése annak köszönhető, hogy úgy látjuk: a PR szerepe rendkívüli módon felértékelődött a vállalkozások életében a koronavírus-világjárvány és a gazdasági válság hatására. Ezért fontos, hogy elismert szakemberek gondozzák ügyfeleink márkáit és építsék tovább a NEST kapcsolatait a média különféle szegmenseiben”

– mondta el Énekes Bence, a NEST alapító-ügyvezetője. Az ügyvezető kiemelte: az ügynökség számára 2023-ban a további bővülés és fejlődés a cél, új üzletágak, egyedi megoldások létrehozásával.

Távozik Novák Péter, a Dentsu Hungary vezérigazgatója – megnevezték az utódját

Lemondott Mandula Viktor, a Nyugati Fény alapító-főszerkesztője, de továbbra is tulajdonosa marad a lapnak

Fél évvel kinevezése után máris távozott Varga Endre, a Totalcar ügyvezető igazgatója az autós lap kiadójának éléről – dühös kommunikáció az Indamediától (Frissített)

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Siklós Erik. Forrás: Rádió Bézs.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások