fbpx
Várady Nóra és Sásdi Helga.

Új vezetők érkeznek Árvai Péter NGO-jába

Új vezetőkkel bővül a „Nyitottak vagyunk”, az ország egyik legnagyobb DEI-fókuszú (azaz sokszínűség, befogadás és egyenlőség) nonprofit szervezete – írja a Media1-hez eljuttatott sajtóközleményében a civilszervezet.

Várady Nóra a közép-kelet-európai régió egyik legkiemelkedőbb startup-gyorsítójaként számon tartott CEU InnovationsLab-től érkezik a „Nyitottak vagyunk” ügyvezetői székébe, míg Sásdi Helga, a Publicis Groupe Hungary ügyvezetője és a Publicis Le Pont társvezetője a szervezet igazgatótanácsának elnöki posztját tölti be a jövőben, jelenlegi pozíciói megtartása mellett.

Várady Nóra a váltás kapcsán úgy nyilatkozott:

„Hiszek abban, hogy a »Nyitottak vagyunk« szemléletformáló tevékenységének komoly társadalmi hatása van. A valódi változás a mikroközösségek szintjén kezdődik, a nyitottság alapjainak megteremtése a »Nyitottak vagyunk« üzleti közösségén belül viszont tovagyűrűzik a szélesebb társadalomba is”.

Sásdi Helga magán- és szakmai életében is nyitott kultúrában szocializálódott. Elköteleződése egyszerre érték- és üzleti alapú:

„Az ország legnagyobb kreatív- és médiapiaci szereplőjének vezetőjeként úgy látom, hogy a sokszínűség és elfogadás a kiemelkedő üzleti működés alapfeltételei”.

Ezt a szemléletet tükrözi, hogy a magyar irodában 31 különböző országból származó munkatárs dolgozik, így Helgának itthon egyedülálló tapasztalata van arról, hogyan kell különböző kulturális hátterű emberekkel inkluzív módon együttműködni.

A szervezethez stratégiai tanácsadóként csatlakozott Beck Márton kommunikációs stratéga, a MindMiners Collective társalapítója.

„A mai világban a munkahelyekkel szemben támasztott alapelvárás, hogy a munkavállalókat a teljesítményük alapján ítéljék meg a bőrszínre, vallásra, nemi identitásra vagy szexuális orientációra tekintet nélkül – azaz, hogy nyitott módon működjenek. Helga, Nóra és Marci érkezésével azt gondolom, hogy új szintre fog emelkedni a »Nyitottak vagyunk« és a hazai vállalati szféra közötti kapcsolat”

– mondta el Árvai Péter, a „Nyitottak vagyunk” alapítója és tiszteletbeli igazgatótanács-elnöke.

Leköszön Árvai Péter, a Prezi vezérigazgatója

Egy új magyar applikációnak köszönhetően ötször gyorsabban kaphatnak kórházi ellátást a stroke betegek

A hamarosan induló SkyShowtime streamingszolgáltató az HBO-tól igazolt szakembert

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Várady Nóra és Sásdi Helga. Forrás: Nyitottak vagyunk.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások