fbpx
A Network4 portfóliójába tartozó Max4 csatorna logója

Új tévécsatorna indul MAX4 néven (Videó)

Az új televíziós csatornát a Network4 indítja, ahová az Arena4, a Film4, a TV4, a Galaxy4, a Story4 és a Match4 is tartozik. Mutatunk egy videót arról, mit nyújt majd az induló MAX4.

A Mindig TV (Antenna Hungária) digitális földfelszíni televíziós műsorszolgáltatás ingyenes csatornái között, a 12-es csatornahelyen elérhetővé vált tegnap a MAX4, a Network4 legújabb televíziós csatornája. Egyelőre tesztadás fut, melynek keretében egy előzetes videó látható arról, milyen is lesz a MAX4.

Ami már biztosan látható lesz a MAX4 csatornán

Ebből a promóból megtudtuk, hogy a MAX4 egy főleg nőket célzó általános szórakoztató csatorna lesz, ahol helyet kap majd például A Klinika – Új generáció; sokak régi nagy kedvence, A Guldenburgok öröksége; valamint A Hetedik mennyország; a Szeretünk, Doki; a Veszett ügyek; de például a Galileo című tudományos szórakoztató magazin is, amiről korábban ITT írtunk.

Ismert olimpikon veszi át Árpa Attilától a visszatérő Galileo című tévéműsort

Nagyot megy idén a Network4

A Network4 lendületes terjeszkedésben van idén. A TV4-et, a Story4-et, a Film4-et, a Galaxy4, az Arena4 lineáris csatornát működtető, Borsány-Gyenes András tulajdonában lévő vállalat idén elindította a Match4 sportcsatornát, az Arena4+ streamingszolgáltatást pedig átmárkázták Net4+-ra. Több fontos sportjogot is megszereztek.

A Network4 tulajdonosa idén nyáron exkluzív nagyinterjút adott a Media1 podcast- és rádióműsorának, amiből sok érdekesség derült ki. A beszélgetés meghallgatható itt.

Új tévécsatornát indít, Premier League és Ligue1 jogokat szerzett és külföldön terjeszkedik a Network4 – exkluzív interjú Borsány-Gyenes Andrással, a tévétársaság elnökével (Media1, 2022.07.18)

Megkérdezzük a vállalattól, mit lehet tudni a csatorna várható elérhetőségéről. Ha reagálnak, illetve bármi kiderül még, a témára visszatérünk.

Frissítés 2023.01.02. 14:19

Itt vannak a hivatalos részletek az indulással kapcsolatban!

Mostanra válaszolt a Network4 az induló tévécsatornával kapcsolatban. Válaszukból kiderül, hogy az Antenna Hungária mellett szinte minden jelentősebb szolgáltatónál elérhető lesz az új csatorna, és elárulták a hivatalos adás kezdetének időpontját is – részletek erről különálló hírünkben olvashatók.

Szinte minden jelentősebb szolgáltatóhoz bekerül a hamarosan induló MAX4 tévécsatorna

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is. Kérheti híreinket már Telegramon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások