fbpx
Net4+ (a korábbi Arena4+)

Átnevezi az ARENA4+ streamingszolgáltatást a Network4

Az ARENA4+ streamingszolgáltató a jövőben a NET4+ nevet viseli, és mostantól NET4 lesz a médiacsoport információs oldalának neve. Új applikációt is bejelentettek.

A Network4 (Digital Media and Communications) a Media1-hez eljuttatott keddi közleményében azt írja, hogy a ráncfelvarrásra a folyamatos bővülés, az észszerűség és a modernizáció jegyében volt szükség.

A részletes okfejtésben arról írtak, hogy miután elindult a Match4 nevű új sportcsatornájuk is az Arena4 mellé, és további értékes sportjogok is kerültek a médiacéghez, így az Arena4+ elnevezés már megtévesztő lett volna, hiszen a streamingszolgáltatásban nem csak az ARENA4, de a MATCH4 műsorai, valamint egyéb exkluzív tartalmak is fellelhetők, így jobbnak látták a Net4+ nevet használni.

A Network4 csatornacsaládja
A Network4 csatornacsaládja. Fotó: Szalay Dániel / Media1 / mobiltelefonos felvétel a Big Picture konferencián

Extrákkal

A platformon az európai topligákból (Bundesliga 1-2, Premier League, Ligue1, skót Premiership stb.), amerikai bajnokságokból (NHL, NFL, MLS, NCAA), autós-motoros tartalmakból (NASCAR, IndyCar, MotoGP, Superbike-VB), a röplabda BL és a spanyol kosárlabda-bajnokság eseményeiből, küzdősportokból érhetők el tartalmak, de különféle extrák, statisztikák, feature-ök is elérhetők.

Változik a Network4 honlapjának neve is

Változik a Network4 honlapjának a neve is, és ez is a NET4 brand alá vonul. A jövőben a NET4 lesz a sport- és a szórakoztatás információs központja, ahol a már megszokott sporttartalom, podcastok és interjúk mellett a Network4 szórakoztató csatornái (TV4, STORY4, GALAXY4, FILM4) is markáns megjelenést kapnak. A fejlesztések jelen pillanatban is gőzerővel zajlanak, hogy a fogyasztók mindent egy helyen, nagy dózisban és megfelelő adagolásban kaphassanak – olvasható a Medai1-nek megküldött közleményben.

Hozzátették, hogy a meglévő online felhasználók életének könnyítése érdekében egyelőre maradnak a régi internetes címek is.

Applikáció is érkezik AppleTV-re és Android eszközökre

„Most jött el az ideje, hogy egységesítsük a Network4-csoport online jelenlétét” – mondta el Varga Attila, a Network4 online tartalomfejlesztési és kommunikációs igazgatója.

„Első lépésként megjelent a NET4+ névre keresztelt applikációnk iOS és Android okostelefonokra és tabletekre, úton van ugyanez az AppleTV-re és az Androidra épülő médiaboxokra és okostévékre. A streamingszolgáltatás online is ugyanazt nyújtja mint az appokban, így csak idő kérdése volt mikor nevezzük át az ARENA4+-t NET4+-ra, az egyelőre sporthíreket, exkluzív interjúkat, podcastokat közlő ARENA4 honlapot pedig NET4-re. A tartalom maradt mindkét oldalon, sőt, hamarosan bővülni is fog.”

Ha érdekli egy interjú Borsány-Gyenes Andrással, a Network4 tulajdonosával, ide kattintva meghallgathatja a Media1 beszélgetését. Varga Attila, Sixx is volt már a Media1 podcastjának vendége, ez a beszélgetés ITT hallgatható meg.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások