fbpx
Gyenesei Leila, a MAX4 tévécsatornán induló Galileo műsorvezetője

Szinte minden jelentősebb szolgáltatóhoz bekerül a hamarosan induló MAX4 tévécsatorna

A napokban a MindigTV rendszerén már elérhetővé vált tesztadás után február 1-jén indul el hivatalosan a Network4 Csoport legújabb, földfelszíni terjesztésű televíziós csatornája, a MAX4 – válaszolta a Media1 megkeresésére a csatornát működteő televíziós társaság, ahol több más fontos információt is elárultak ezzel kapcsolatban. Kiderült az is, hogy a csatorna nem csak az Antenna Hungária által működtetett Mindig TV rendszerben lesz elérhető.

A napokban a Media1-en már beszámoltunk arról, hogy új tesztcsatorna indult a Mindig TV rendszerén MAX4 néven, sőt megmutattuk a csatorna első előzetes promóvideóját is. Lapunk még Szilveszterkor megkereste a Network4 Csoport vezetőjét kérdésekkel, ahonnan az ünnepekre tekintettel mostanra kaptunk választ ezekre.

Közölték lapunkkal, hogy a MAX4 nem is csupán az Antenna Hungária digitális földfelszíni rendszerén, az ingyenes MindigTV szolgáltatásban, hanem szinte minden jelentős szolgáltató kínálatában elérhető lesz a januári tesztadást követően, sőt Borsány-Gyenes András, a Network4 Csoport elnöke és tulajdonosa válaszában azt írta:

a MAX4 rögtön a start pillanatában szinte 100 százalékos lefedettséggel lesz elérhető.

A válaszban azt egyelőre nem részletezték, hogy pontosan mely szolgáltatókról van szó – ezzel kapcsolatban későbbre várható információ.

Mindenkinek próbálnak szórakoztató tartalmakat nyújtani

Ami a műsorkínálatot illeti, erről a Network4-nél azt közölték, hogy az új, általános szórakoztató csatornán európai és amerikai sorozatok, filmek és saját gyártású infotainment tartalmak, valamint sportösszefoglalók is láthatók lesznek. A cél az, hogy mindenki találjon rajta az ízlésének megfelelő, szórakoztató tartalmakat, de kiemelten koncentrálnak majd a 25 év feletti női közönség igényeire.

A Network4 portfóliójába tartozó Max4 csatorna logója
A Network4 portfóliójába tartozó Max4 csatorna logója

Hozzátették: a MAX4 a legjobb tartalmi mixet nyújtja: romantikus és könnyed bűnügyi sorozatok, az amerikai és európai stúdiók legjobb filmjei, valamint saját gyártású produkciók váltják majd egymást. A MAX4-en tér vissza a Galileo című infotainment műsor az ismert olimpikon, Gyenesei Leila műsorvezetésével (borítóképünkön Gyenesei Leila látható).

Emlékeztettek: a Galileo egy igazi kultikus program, hiszen Németországban 1998 óta fut nagy sikerrel, Magyarországon pedig korábban a TV4-en volt látható (akkor Árpa Attila volt a műsorvezetője). A tudományos ismeretterjesztő műsor hazai adaptációja a ProSiebenSAT1 licence alapján készül. A friss részekben a természettudományok, gasztronómia, utazás és az emberi történetek kerülnek középpontba, néhol szórakoztató, máskor komoly hangvétellel. A Galileo minden hétköznap 3-4 riporttal jelentkezik majd.

A teljeskörű szórakoztatást szolgálják a sportösszefoglalók is, amelyek az ARENA4 és a MATCH4 legjobb sportágainak aktuális történéseit dolgozzák fel. A Network4 kínálatába tartoznak a top európai futballigák mint az angol Premier League, a német Bundesliga, a francia Ligue1. Láthatók lesznek a leglátványosabb amerikai sportágak, az NFL és az NHL, valamint a motorsportok legjava, a MotoGP, a NASCAR és az IndyCar is.

„Közönségarányunk és a piaci részesedésünk révén meghatározó szereplői vagyunk a hazai média világának. Az ARENA4 és a MATCH4 exkluzív sportjogokat szerzett az elmúlt időszakban, most pedig tovább erősítettük a kínálatunkat az entertainment szektorban is. A MAX4 egy olyan csatorna, amely méltó a szlogenjéhez: szórakoztatás kimaxolva” – mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 Csoport elnöke és tulajdonosa.

Borsány-Gyenes András, a Network4 (DMC) igazgatósági elnöke
Borsány-Gyenes András, a Network4 igazgatósági elnöke

A Network4-hez jelenleg hat lineáris csatorna (TV4, FILM4, STORY4, GALAXY4 szórakoztató csatornák, az ARENA4 és a MATCH4 sportcsatornák), valamint a NET4+ streamingszolgáltatás tartozik, ez egészül ki néhány héten belül a MAX4 csatornával.

A Media1 néhány hónappal ezelőtt exkluzív interjút készített Borsány-Gyenes Andrással, a beszélgetés ITT hallgatható meg.

Új tévécsatornát indít, Premier League és Ligue1 jogokat szerzett és külföldön terjeszkedik a Network4 – exkluzív interjú Borsány-Gyenes Andrással, a tévétársaság elnökével (Media1, 2022.07.18)

A napokban egy másik televíziós társaság, a TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stanchev is exkluzív interjút adott a Media1-nek. A beszélgetés itt érhető el két nyelven is.

Exkluzív interjú a TV2 Csoport vezérigazgatójával, Pavel Stanchevvel (Media1 Podcast, 2022.12.26.)

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Gyenesei Leila, a MAX4 tévécsatornán induló Galileo műsorvezetője
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások