fbpx
Megafon.

Mostantól jobboldali politikai akcióközösség a Megafon

Még adakozhatunk is a kormánypárti influenszereket képző és futtató szervezetnek, ami Chuck Norrist is felvonultatja új videójában.

A „jobboldali közösség hangosbeszélői” helyett „jobboldali politikai akcióközösség” lett a Megafon Központból – szúrta ki a Telex. Az ezt bejelentő videóban Chuck Norris is feltűnik, egyúttal anyagi támogatást is kér azoktól, akiknek fontos az ügyük.

„…mi nem nézzük ölbe tett kézzel, ahogy a baloldal az arcunkba hazudik, hanem minden nap teszünk is ellene. Mélyre ásunk, felderítünk, leleplezzük őket. (…) Magyarország jövőjéért a neten kell harcolnunk” – hangoztatják.

A Megafon a magyar kormány egyik leghatékonyabb fegyvere volt az április választások előtt: influenszereik véleményvideóit összesen egymilliárd forintnál is magasabb összegért hirdették meg március végéig. Ehhez képest a Megafon minden fórumon azt állítja, nincs mögöttük állami pénz vagy bármiféle pártbefolyás, és önszántukból értenek egyet mindenben pontosan a magyar kormánnyal.

Pártpénzekről és a Mediaworksszel való mosolyszünetről is megkérdezték a Megafon-vezért

Állításuk szerint magánemberek támogatásából működnek, a Telex viszont háromszor is megnyerte a bíróságon a pert, amit azért indított a Megafon, mert az újság leírta, hogy az influenszerképző környékén milliárdos nagyságrendben köthetett ki közpénz.

Megvan az ítélet a Telex és a Megafon közötti harmadik perben is

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket a Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások