fbpx
Bencsik András.

A HírTV-n támadták Novák Katalin köztársasági elnököt, amiért egyeztetett a Háttér Társasággal

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője olyan szervezet létrehozását helyezte kilátásba, ami a heteroszexuális emberek érdekeit képviseli.

Egészen meglepő álláspontra helyezkedett a kormánypárthoz közeli emberekkel általában mindenben egyetértő HírTV-n a Vezércikk egyik műsorvezetője, Bencsik András: a csatorna egyik fontos arca a nemrég kinevezett Novák Katalin köztársasági elnököt bírálta, amiért az találkozott az LMBTQ-embereket képviselő Háttér Társaság tagjaival – szúrta ki a HVG.

„Nem viccből mondom, tök komolyan, hogy azon gondolkodtam ennek a hírnek az olvastán, hogy lehet, hogy vállalnám is ennek a kezdeményezését. Egy olyan civil szervezetet létrehozni, amelyik az NHTM-embereket fogná össze, ez a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó embereket jelenti”

– mondta az egyébként a Demokrata című lap főszerkesztőjeként is ismert Bencsik.

Bencsik „pokoli kockázatnak” látná, ha a „másságos” emberek közül valaki „befurakodna” az unokája óvodájába.

A HírTV-ben bírálta Bencsik András, a kormánypárti Demokrata főszerkesztője az OMSZ-vezetők leváltását

Egyetértett a műsorban szintén vendégeskedő Ókovács Szilveszter is, aki szerint azért sem kellene Nováknak máskor egyeztetnie a Háttér Társasággal, mert minden intézkedés érint mindenkit.

Ezek után a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója, Demeter Szilárd következett, aki szerint tiszteletben kell tartani, hogy ő heteroszexuális fehér férfi, aki szereti a feleségét, a gyerekét és még több gyereket szeretne.  Demeter úgy érzi, azt próbálják elérni, hogy helyeselje, amit „ők” gondolnak a világról.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások