fbpx

Novák Katalin

A Mellékhatás című RTL+-os sorozatnak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által átértelmezett plakátja.

Jogi lépéseket helyezett kilátásba az RTL a Novák Katalin tanácsadója vezette mozgalommal szemben

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom nevű, Skrabski Fruzsina vezette civil szervezet úgy indított ellenkampányt az RTL Mellékhatás című, a béranyaságról szóló saját gyártású thriller sorozata ellen, hogy az a médiavállalat szerint jogilag is aggályos, ezért a cég jogi lépéseket is kilátásba helyezett a köztársasági elnökhöz közeli alapítvánnyal szemben.

Csintalan Sándor, a HírTV volt műsorvezetője, Budaházy György terrorista, Novák Katalin köztársasági elnök, Ferenc pápa

Csintalan Sándor szerint szentségtörés, hogy Novák Katalin Ferenc pápa mögé bújva kegyelmet ad egy terroristának, Budaházy Györgynek

Csintalan Sándor, a HírTV egykori műsorvezetője, aki manapság a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorának állandó szereplője, és akit évekkel ezelőtt a bíróság által terroristának ítélt Budaházy Györgyhöz kapcsolódó szervezet megvert egy mélygarázsban, a Media1.hu-nak nyilatkozva kijelentette, Magyarország a fasizmus felé robog azzal, hogy köztársasági elnöke kegyelmet ad egy államellenes bűncselekményt elkövető terroristának és mindezt ráadásul arra hivatkozva teszi, hogy a Szentatya Magyarországra érkezik. Csintalan Sándor szerint Novák Katalin szentségtörést követ el, és ezzel kellemetlen helyzetbe hozza az egyházat is.

Gazdasági Versenyhivatal, GVH, logó

Kinevezték a GVH elnökhelyetteseit és egyben a Versenytanács elnökét

Orbán Viktor miniszterelnök előterjesztésére Novák Katalin köztársasági elnök megerősítette tisztségükben a következő 6 évre Bak Lászlót és Tóth Andrást, a Gazdasági Versenyhivatal jelenlegi elnökhelyetteseit. Utóbbi vezetőt Novák egyúttal a Versenytanács elnökévé is kinevezte.

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor.

Megérkezett a fotó- és hangcenzúra: elfogadta az Országgyűlés, kiretusáltathatják magukat a fotókról az Orbánnal és Novákkal azonos tömegrendezvényekre járók

Elfogadta az Országgyűlés azt az alaptörvény-módosítást, ami lehetővé teszi, hogy ha valaki azonos tömegrendezvényen vett részt a kormányfővel vagy a köztársasági elnökkel, akkor kérhesse, hogy az ezt megörökítő fényképről távolítsák el a képmását. A hangfelvételekkel kapcsolatban is kéréseket fogalmazhatnak meg az eseményeken résztvevők.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások