fbpx
Herceg Erika, az X-Faktor új mentora.

Az X-Faktor mentora egy hónapra főszerkesztő lett a Cosmopolitan magazinnál

Herceg Erika lett a téli Cosmopolitan magazin legújabb lapszámának címlapsztárja és egyben a lap főszerkesztője. A felkérése egy alkalomra szólt.

Herceg Erikát, az X-Faktor mentorát kislányként rengeteg bántás érte, ő mégis titkon arról álmodott, hogy egyszer ünnepelt sztár lesz. Ez most úgy tűnik, bekövetkezett, hiszen egyrészt mentorként hétről hétre látható az egyik legnézettebb televíziós műsorban az RTL képernyőjén, másrészt ő szerepel a Cosmopolitan című magazin borítóján, valamint őt kérte fel a lap egyszeri főszerkesztőnek.

Herceg Erika, az X-Faktor mentora a Cosmo címlapján
Herceg Erika, az X-Faktor mentora a Cosmo címlapján

Herceg Erika a lapban elmeséli személyes történetét és azt, hogy milyen út vezetett el az ismertségig. A magazinban az énekesnő kedvenc lánycsapata, a Synergy is szerepel. A három lány az idei szezon trendi alkalmi ruháit mutatja be divatfotókon keresztül. A sztárság témáját boncolgatva Fluor Tomival, Lil Frakkal és Hundred Sinsszel is készült egy riport, sok más mellett arról is, hogyan bulizik és ismerkedik egy híresség.

A magazinban Miller Dávid, a tehetségkutató műsorvezetője készített interjút Herceg Erikával, aki nemcsak múltjáról, de jövőbeli terveiről is mesélt. A beszélgetésből kiderül, hogy miért vágyott arra kislányként, hogy egyszer egy hatalmas arénában, több tízezer ember előtt énekelhessen. Beszél arról is, hogy éli meg most a sztárságot, és hogyan fogadta őt a magyar közönség.

Amióta a Cosmopolitan visszatért a magyar sajtópiacra, a lap minden egyes alkalommal más és más főszerkesztőt kér fel a feladatra, hogy így színesítse a kínálatát.

25 év után távozik Vékási Andrea, a Nők Lapja és a Marie Claire portfólió-igazgatója a Central Médiacsoporttól

További hírek

Borító: Herceg Erika. Fotó: YouTube / Herceg Erika
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások