fbpx
Kajdi Csaba, a Cosmopolitan főszerkesztője a lap 2022. szeptember 15-én megjelenő címlapján

Kajdi Csaba lett a visszatérő Cosmopolitan magazin főszerkesztője, de csak egyetlen alkalomra

Egy újszerű koncepció részeként minden megjelenés előtt főszerkesztőt vált az újra megjelenő magazin. Kajdi Csaba nem csak főszerkesztőként jegyzi most a lapot, de animált címlapsztárként látható is.

Mint arról a Media1 már beszámolt, több év kihagyás után szeptember 15-én (csütörtökön, azaz holnap) újra megjelenik a Cosmopolitan magazin nyomtatott változata. A kiadó most bejelentette, hogy az újság címlapsztárja és egyben első főszerkesztője Kajdi Csaba lesz. Nemcsak a magazin szerkesztési koncepciója, de az első megjelenés címlapja is igazi különlegesség: a speciális nyomdatechnikai eljárásnak köszönhetően a címlapsztár táncoló mozdulatai elevenednek meg – közölte a magazint kiadó Michaeli, Schwartz & Brit Media.

Kajdi Csaba a Cosmopolitan mozgó címlapsztárjaként és főszerkesztőjeként
Kajdi Csaba a Cosmopolitan mozgó címlapsztárjaként és főszerkesztőjeként

Nem lesz állandó főszerkesztő

„Kiadónk tervei szerint a Cosmopolitan magazin idén két alkalommal jelenik meg, egyedi szerkesztési koncepcióval. A lapnak nincs állandó főszerkesztője, ezt a titulust minden megjelenésnél az aktuális címlapsztár kapja meg, így a magazin tartalmi összeállításában is aktívan részt vesz” – nyilatkozta Milkovics Pál, a kiadóvállalat vezérigazgatója.

A Kajdi Csaba neve által fémjelzett Cosmopolitan fő tematikája az önbizalom lett, a lap megjelenésével egy időben pedig a magazin TikTok csatornája is elindul.

„A Cosmopolitan kezdetektől fogva közel állt hozzám, hiszen az ambiciózus fiatal generációhoz szól, akik nyitott szelleműek és a magazin inspirációt nyújt a mindennapi kihívásaikhoz. A Cosmopolitan egyik legnagyobb értéke, hogy képes megszólítani a fiatalokat és véleményformáló szerepe van”

– mondta el Kajdi Csaba.  A magazin a visszatérés megünneplésére közönségtalálkozót is szervez, szeptember 15-én 14 órától az Etele plázában dedikálja a magazint Kajdi Csaba.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások