fbpx
A Farm VIP 2022-es évadának piros csapata.

Bejelentette a TV2 a Farm VIP új évadának premierdátumát és játékosait – előzetes is érkezett

Tizenhat híresség dacol majd a vidéki élet viszontagságaival a TV2 realityjében, miközben különböző feladatokon keresztül próbálják bezsebelni a fődíjat.

A TV2 Média Csoport mai, keddi közleménye szerint november 21-től veszi kezdetét a Farm VIP új évada a TV2-n Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével.

Mint írták, a modern technika vívmányaitól távol, a megszokott városi pezsgésből kiszakadva nomád, falusi körülmények között bizonyíthat az a tizenhat híresség, aki vállalkozott a kalandra. A piros és a sárga csapat önjelölt gazdái az állatok gondozásán túl különböző termelési feladatokban, valamint további erőt próbáló és ügyességi kihívásokban küzdhetnek majd meg a bent maradásért.

Az évadban a piros csapatot erősíti Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, Ifj.Schobert Norbert, Dudás Miki és Mischinger Péter, míg sárga színekben versenyzik majd Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Szabó András Csuti, Cooky és Budavári Fülöp.

A Farm VIP 2022-es évadának sárga csapata.
A Farm VIP 2022-es évadának sárga csapata. Fotó: TV2 sajtószoba.

A Farm VIP új évada a november 21-i premiertől kezdődően minden hétköznap 19:50-től lesz látható. A tévétársaságtól két előzetest is kaptunk a műsorról:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A Farm VIP 2022-es évadának piros csapata. Fotó: TV2 sajtószoba.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások