fbpx
RTL Három

Mától RTL HÁROM néven és új programstruktúrával működik a korábbi RTL+ tévécsatorna

Mától, október 28-tól új névvel és programstruktúrával, valamint ehhez illeszkedő új arculattal érhető el az RTL HÁROM elnevésű lineáris csatorna az RTL+ csatorna helyén.

Korábban a Media1 számolt be arról elsőként, hogy ma sor kerül erre a névváltásra az RTL Magyarország nagy megújulása keretében. A névváltásra reggel 5 órakor került sor pénteken.

Mint megírtuk, az eddigi név, az RTL+ név sem tűnik el teljesen, így hívják majd ugyanis a még idén elinduló reklámmentes fizetős online streamingplatformot, rajta exkluzív, máshol nem elérhető tartalomkínálattal.

Ki vagy te?, Gyertek át!, Mellékhatás, Faking Hitler, A Király, Sisi, On The Spot –itt vannak a részletek az RTL+ néven induló fizetős streamingszolgáltatásról

Filmek és foci várja az RTL HÁROM nézőit

Az RTL HÁROM csatorna az átalakulás után filmcsatornaként működik, ahol a nézők novemberben Bud Spencer – Terence Hill klasszikusokkal (például: Nyomás utána, Kincs, ami nincs, Különben dühbe jövünk, És megint dühbe jövünk), Rendőrakadémia-filmekkel találkozhatnak, valamint további olyan filmekkel mint például a Pokolfajzat, a Last Vegas és az Amerikai pite. Magyar alkotások közül a csatornára érkezik Az unoka és a Toxikoma című film. A labdarúgás szerelmesei mostantól az RTL HÁROM műsorán követhetik az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzéseit. Az őszi szezon utolsó mérkőzései november 3-án kerülnek képernyőre.

A 2014. május 1-jén indult kábelcsatornának nem csak a neve változott meg, hanem az arculata is. Az új arculatot az új műsorstruktúra ihlette. Az RTL közleménye így fogalmaz:

„Az egyes arculati elemek ikonikus filmes toposzokat idéznek meg: romantikus, akció-, krimi és western- filmek elevednek meg egy animációs világban a reklám és ajánló nyitó-, záró történeteiben. Emellett természetesen a labdarúgás is kapott egy jelenetpárt. Az arculat, illetve a csatorna logó egy markáns, a többi RTL csatornától jól megkülönböztető kékes-zöld színt kapott.”

Hamarosan további névváltás következik az RTL-nél, erről itt olvashatnak.

Jön az új Való Világ, folytatódik A Séf meg a többiek és a Tehetség első látásra, jön egy új telenovella is – felfedte csatornái novemberi kínálatát az RTL

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások