fbpx
A Séf meg a többiek egyik jelenete.

Jön az új Való Világ, folytatódik A Séf meg a többiek és a Tehetség első látásra, jön egy új telenovella is – felfedte csatornái novemberi kínálatát az RTL

Folytatódik néhány félbeszakított műsor és teljesen új évad is érkezik az RTL-es csatornákra. Íme a részletek a novemberi kínálatból.

Folytatódik A Séf meg a többiek májusban félbeszakított első évada – derül ki az RTL Magyarország csütörtöki közleményéből.

Mint írják, a novemberben érkező folytatásban visszatér az alkoholista és sportfogadás-függő Győző séf, tovább bonyolódik Milán és Viki románca, a már ismert karakterek mellé pedig új szereplők is érkeznek – pontos premierdátum azonban egyelőre még nem ismert: sem a műsorújságban, sem a közleményben nem közölt erről még információt a csatorna.

Az RTL közleménye szerint két adás erejéig november 13-án és 20-án este visszatér az Istenes Bence vezette Tehetség első látásra is.

Game of Talents – Tehetség első látásra.
Game of Talents – Tehetség első látásra. Fotó: RTL sajtószoba

A filmek mellett új telenovella is érkezik a csatornára

Novemberben az RTL képernyőjén látható lesz több film, így például a Pókember: Idegenben, a Rampage – Tombolás és az Utazás a rejtélyes szigetre is.

A hétköznap délutáni műsorsávban november 17-től A szerelem receptje helyét átvéve új telenovella debütál a csatornán. A sors játéka egy fiatal lány, Ada történetét meséli el, aki női felmenői sorsát ismerve attól tart, hogy ha első szerelme elhagyja, örökre boldogtalan lesz. Úgy dönt, hogy életét a karrierének szenteli, de az egyetemen megismerkedik és beleszeret Rüzgarba, egy albániai diákba, akit azonban deportálással fenyegetnek. Ada a családi átoktól és a deportálástól tartva házasságot köt Rüzgarral, a fiú azonban később mégis elhagyja.

Film+

November 1-jén, jövő héten kedden a Film+ képernyőjén debütál a DC univerzum antihősnőjének történetét feldolgozó akciófilm, a Ragadozó madarak. November 19-én a 2019-es Charlie Angyalai lesz majd látható, november 26-án este pedig a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúkat vetíti a csatorna, de érkezik A Védelmező első és második része is. Emellett látható lesz a Sherlock Holmes és a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték is.

A védelmező.
Fotó: RTL sajtószoba.

RTL Kettő: indul a VV legújabb évada

Az RTL közleménye arról is ír, hogy a hamarosan szintén új névvel jelentkező RTL Kettő csatornáján (korábbi nevén RTLII) új időpontban, vasárnaponként 21 órától lesz látható a Showder Klub új évada. Novemberben indul a Való Világ (VV) új, 11. évada is a csatornán.

Való Világ 11.
Való Világ 11. Fotó: rtl.hu

 

Megvan, mikor változik meg az RTL Klub, az RTL+ és az RTLII neve – változik a Direct One csatornakínálata

Cool TV

A Cool képernyőjén november 2-án este 7-től a SWAT – Különleges egység epizódjaiban követhetőek nyomon a Los Angeles-i speciális alakulat mindennapjai, hétvégente pedig olyan filmek érkeznek mint a Micsoda nő!, a Kisasszonyok, a Rossz tanár és a Förtelmes főnökök.

RTL Három

A hamarosan az RTL+ csatorna átalakulásából létrejövő RTL Három műsoráról is elárult néhány részletet a tévétársaság. A csatornán novemberben látható lesz a Superbad, avagy miért ciki a szex?, az Apavadászat és az Amerikai Pite. Itt lesz látható az idei utolsó UEFA Európa Liga és Konferencia Liga mérkőzés is november 3-án.

Az RTL Most platformra is új telenovella érkezik: itt lesznek megtekinthetőek a Szerelem zálogba epizódjai.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A Séf meg a többiek egyik jelenete. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások