fbpx
RTL+ (RTL Plus) streamingszolgáltatás

Ki vagy te?, Gyertek át!, Mellékhatás, Faking Hitler, A Király, Sisi, On The Spot –itt vannak a részletek az RTL+ néven induló fizetős streamingszolgáltatásról

A hamarosan startoló RTL+ lesz az első előfizetéses, reklámmentes hazai streaming platform, amelynek célja, hogy helyi tartalmat kínáljon az előfizetőknek. A televízió mellett egyre erőteljesebben online-ra is gyártó médiaszolgáltató a Big Picture konferenciára időzítve részleteket közölt a várhatóan még idén elinduló reklámmentes platformjának 5000 órányi tartalomkínálatáról.

A Media1 rendszeres olvasói már tudhatják, hogy az RTL Magyarország belép a fizetős streaming-piacra és streamingszolgáltatást indít RTL+ (RTL Plus) néven (lásd erről korábban ITT és ITT)

A Budapesten zajló csütörtöki Big Picture televíziós konferenciára időzítve a médiavállalat további részleteket közölt ezzel kapcsolatban.

Óriási exkluzív tartalommennyiség érkezik

Az RTL+ kínálatában összesen 5.000 órányi tartalom, amerikai mozifilm és sikersorozat, köztük számos magyarországi premier várja majd az előfizetőket.

Az RTL Magyarország sok olyan helyi, saját gyártású fikciós sorozatot és showműsort ígér, amelyek máshol nem lesznek elérhetők, kifejezetten erre a platforma készülnek, és a szolgáltatási díjért cserébe reklámmentesen lehet ezeket megtekinteni.

Sőt az RTL azt ígéri, hogy ezen a streaming platformon lesz elérhető a legnagyobb mennyiségben magyar nyelvű tartalom.

12 hónap alatt 12 exkluzív produkció érkezik majd a digitális felületre: ahogy azt a Media1 előre megírta, az RTL+-on debütál majd a Zámbó Jimmy életét és halálát feldolgozó sorozat, A Király, de itt lesz látható az On The Spot következő évada, valamint számos további, saját gyártású, kizárólag erre a felületre készülő RTL produkció, fikciós sorozat és reality is.

Ide jön A Nagy Fehér Főnök

Szintén az RTL+ előfizetői számára lesz elérhető A Nagy Fehér Főnök, a fekete humorral fűszerezett szórakoztató vígjátéksorozat, amely mulatságos kisvárosi történeteket elevenít meg, mindemellett aktuális társadalmi kérdéseket, és polgárpukkasztó, ugyanakkor olyan elgondolkodtató témákat is boncolgat, mint a transzneműség és a rasszizmus. A főbb szerepekben Lengyel Tamás és Rujder Vivien lesz látható, de a sorozatban felbukkan többek között Farkas Franciska is.

Bevállalós sorozat érkezik Ki vagy te? címmel

Az RTL+ előfizetéses platformján látható majd a Ki vagy te? című nyers, bevállalós, fiatal felnőttekről szóló sorozat. Az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói egy csapat fiatal fotós álmait, útkeresését követhetik végig, amelyet megkavar egyikük rejtélyes halála.

Útkeresésüket a Lengyel Tamás által alakított fotósmester irányítja, mellette Pásztor Virág alakítja a másik főszerepet.

Jön a Mellékhatás folytatása

Az RTL+ felületén lesz elérhető a nagyon sikeres első évad után a Mellékhatás című sorozat folytatása is.

Indul az Amit tudni akarsz…, jön a Vadlovak és a Magyar hangja

Az RTL+ előfizetéses felületén indul el az Amit tudni akarsz… című tematikus ismeretterjesztő sorozat is, valamint itt lesz majd látható a Vadlovak című magyar természetfilm, és a magyar szinkron történetét bemutató Magyar hangja is.

Ide érkezik a Gyertek át! új évada

A fikció és a dokumentumfilm mellett természetesen a legnépszerűbb tévés arcok sem hiányozhatnak majd az RTL+-ról. A Celeb vagyok, ments ki innen! után Sebestyén Balázs is az RTL+ előfizetői számára lesz látható legközelebb, hiszen itt indul majd a Gyertek át! legújabb évada.

Mocro Maffia, a Black Tulip, a Faking Hitler, Sisi

Mindezek mellett az RTL+ előfizetéses szolgáltatásában elsőként lehet majd látni Magyarországon szinkronizálva a német vagy holland közönség körében már sikerrel futó sorozatokat. Így érkezik a Mocro Maffia, a Black Tulip, a Faking Hitler és a tavaly nagy sikerrel Magyarországon is bemutatott Sisi sorozat legújabb évada.

Sporttartalom is érkezik

A sportrajongóknak kedveznek azzal, hogy az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga futball mérkőzéseinek többsége szintén ezen a platformon lesz majd elérhető.

Reality is lesz

A későbbiekben számos jelentős reality műsorral is készül az előfizetéses streaming platform, 2023-ban például ide érkezik majd a Feleségek luxuskivitelben is.

Minden reklámmentesen

Az RTL+ előfizetői mindezeken felül minden más RTL-es tartalmat, például az X-Faktort, A mi kis falunk epizódjait is reklám nélkül visszanézhetik majd a felületen.

Az RTL+ lineáris tévécsatornát átnevezik RTL Háromra

Megerősítették a Media1 korábbi információját is, hogy a jelenlegi RTL+ lineáris csatorna neve október 28-tól megváltozik és RTL HÁROM lesz belőle. Az RTL Három filmcsatornává alakul.

Három csomagból választhatnak majd az RTL+ előfizetői

Az RTL+-on belül három csomag lesz elérhető. Ebből kettőt jelenleg RTL Most és RTL Most+ néven már ismer a közönség, hiszen az új szolgáltatásba integrálódnak az RTL jelenlegi videóplatformjai RTL+ Light és RTL+ Active néven. Így a digitális szolgáltatásnak lesz előfizetéses, valamint bizonyos tévéelőfizetéssel, illetve egy szimpla regisztrációval elérhető felülete is.

A Big Picture tévés konferencia további bejelentéseiről ITT érhetők el a tartalmaink.További híreket talál a Media1-en. Követhet minket Facebookon, és kérheti tartalmainkat Telegramon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások