fbpx
Lengyel Tamás a NőCommentben / fotó: Spektrum Home

Az RTL Klub Fehér Főnök címmel új tévésorozatot indít

A főszerepben Lengyel Tamással.

Fehér Főnök címmel új, saját gyártású heti sorozaton dolgozik az RTL Klub – tudta meg a 24.hu. A Lengyel Tamás főszereplésével készülő fekete humorral fűszerezett szórakoztató vígjátéksorozat kisvárosi történeteket elevenít majd meg, valamint aktuális társadalmi kérdéseket, illetve „polgárpukkasztó, ugyanakkor elgondolkodtató” témákat is boncolgat majd.

Az RTL Magyarországnál is megerősítették a lapinformációt, és elmondták, hogy a Fehér Főnök nem egy hagyományos vígjátéksorozat lesz.

„Az RTL Magyarország az elmúlt években újraélesztette a televíziós sorozat műfaját, és egyúttal legfontosabb szereplőjévé vált. Ezúttal is egy újabb izgalmas műsorformátum bemutatására készülünk, és bízunk benne, hogy a Fehér Főnök is elnyeri majd a tévénézők tetszését. Sőt, valójában arra számítunk, hogy a sorozatban feszegetett aktuális társadalmi kérdéseknek, elgondolkodtató témáknak köszönhetően a Fehér Főnök közbeszéd tárgyává válik majd”

– nyilatkozta a 24.hu-nak a készülő új szériáról Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatói feladatkört is ellátó vezérigazgató-helyettese.

A szériát a Paprika Studios gyártja, melynek vezérigazgatójával, Erdős Ákossal nemrég exkluzív interjút közölt a Media1. Nemrég Kolosi Péter is a Media1 vendége volt, a vele készült beszélgetésünk itt érhető el.

Még több hír a Media1-en!

Borítókép: Lengyel Tamás a NőCommentben / fotó: Spektrum Home
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások