fbpx
Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója a Big Picture konferencián 2022.10.20-án

Bejelentette jövő évi műsorait a TV2 Csoport – vetélkedők, reality-k és sorozatok is érkeznek

Jövőre is lesz Sztárban Sztár és Sztárban Sztár leszek!, visszatér az Áll az alku, a Szerencsekerék és a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, új napi sorozat debütál Hazatalálsz címmel és jön a Pepe második évada, derült ki a Big Picture konferencián Budapesten.

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programizgatója a Media1-hez is eljuttatott összefoglaló szerint a Big Picture konferencián bejelentette, hogy még az idei évben képernyőre kerül a The Bachelor – A Nagy Ő Árpa Attilával, valamint folytatódnak a celebek tanyasi kalandjai a Farm VIP legújabb évadában, és a Hal a tortán is visszatér, ezúttal a SuperTV2 képernyőjén. Az is kiderült, hogy érkezik a Szerencsekerék és a Zsákbamacska is új részekkel.

2023-ban, több éves szünet után visszatér az Áll az alku Gundel Takács Gáborral és a rejtélyes igazgatóval. Emellett Stohl Andrással érkezik a Family Feud, aminek a gyártócége az UFA Magyarország lesz. Utóbbi egyébként az RTL Csoport érdekeltsége, számos ismert RTL-es műsor gyártójaként ismert, lásd erről különálló írásunkban.

Az RTL gyártócége készíti a TV2 jövőre érkező egyik műsorát, melynek Stohl András a műsorvezetője

Sztárgyerekek és szüleik játszanak majd Ördög Nórával a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorában, és jövőre is lesz Drágám, add az életed!

Azt is bejelentették, hogy 2023-ban új évaddal folytatódik a Pepe, amihez már egy előzetes is készült:

Érkezik a Pure Love magyar adaptációja

Fikciós sorozatokat is bejelentettek, a Nova TV Pure Love című napi sorozatának magyar adaptációja Hazatalálsz címmel érkezik a TV2-re. A sorozatban fiatal tehetségek, népszerű színészek és művészek is szerepet kapnak.

A Hazatalálsz főszereplői Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint lesznek, de fontos szerepet kap Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, valamint Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó is. A sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken forgatják az epizódokat – közölték.

A Hazatalálszról egy előzetest is kaptunk a tévétársaságtól:

Új társkereső is indul jövőre

Végül, de nem utolsó sorban 2023-ban egy új társkereső műsor is debütál a TV2 képernyőjén, a Married at first sight, ami több mint 30 országban volt már látható, és egy teljesen új megközelítésben valósítja meg a párkereső műsor formátumát – többet azonban egyelőre nem árultak el.

Az idei Big Picture konferencián záporoztak a különböző bejelentések, ezekről itt érhetők el további írásaink.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A TV2 előadásainak egyik pilalnata a Big Picture konferencián 2022.10.20-án. Fotó: Szalay Dániel / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások