fbpx
A Family Feud eredetije

Az RTL gyártócége készíti a TV2 jövőre érkező egyik műsorát, melynek Stohl András a műsorvezetője

Ez Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatójának és Fischer Gábor programigazgatójának a Big Picture televíziós konferencián Budapesten elmondott szavaiból derült ki.

Olyan sok bejelentés hangzott el tegnap a Big Picture tévés konferencián Budapesten a hazai televíziós csatornák képviselőitől (lásd ezzel kapcsolatos tudósításainkat IDE kattintva), hogy még mára is maradt néhány érdekes információ ezek közül. Az egyik ilyen, hogy Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport Zrt. vezérigazgatója a TV2 Klub és a TV2 Zéró mellett azt is bejelentette, hogy az UFA Magyarország készíti el a TV2 Csoport egyik új műsorát.

Nem sokkal később a vezérigazgató után színpadra lépő Fischer Gábor programigazgató a TV2 Csoport jövő évi műsorpremierjeit ismertető szavaiból az is kiderült, hogy a Family Feud című családi vetélkedőről van szó, amelyben famíliák versenyeznek majd egymással, és a 2023-ban megérkező produkció műsorvezetője Stohl András lesz. A külföldi, eredeti formátumról íme egy videó.

A gyártócég jelen esetben azért érdemel külön is említést, mivel az UFA Magyarország legismertebb műsorai közé leginkább az RTL Klub karakterét alapjaiban meghatározó műsor (például a tavaly befejeződő Barátok közt mellett az Álarcos énekes, a Házasodna a gazda, az X-Faktor, a Tehetség első látásra) tartozik, és ugyan bizonyos gyártócégek esetében előfordul, hogy több, egymással akár konkuráló médiavállalatnak is gyártanak, de az UFA Magyarország mint az RTL Group / RTL Csoport, tehát az RTL Magyarország anyavállalatának érdekeltsége ismert.

Arról, hogy milyen műsorokat jelentett még bea TV2 a konferencián, itt olvashatnak.

Bejelentette jövő évi műsorait a TV2 Csoport – vetélkedők, reality-k és sorozatok is érkeznek

Tegnap jelentették be azt is, hogy a FEM3 tévécsatorna hamarosan TV2 Klub néven folytatja tovább működését.

A Big Picture konferencián  az RTL Magyarország, az ATV, a Viasat-csatornákat működtető Antenna Entertainment is nagy bejelentéseket tett – ezekről ITT olvashatja el a Media1 további tudósításait.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: a Family Feud eredetije
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások