fbpx
Az RTL Klub vezérlőterme

Megegyezett az RTL Magyarország és a Vodafone Magyarország

Többéves szerződést kötött az RTL Magyarország és műsorterjesztő partnere, a Vodafone Magyarország.

A megállapodás értelmében a cég televíziós csomagjainak előfizetői számára változatlanul elérhetőek maradnak az RTL Magyarország televíziós csatornái, az RTL Klub, a Cool, a Film+, az RTLII, RTL Gold, Sorozat+, Muzsika TV és a hamarosan megújuló RTL+, valamint az RTL Most+ digitális videóplatform is – fogalmaz az RTL Magyarország szerdai közleménye. (Nem említik, de mint azt megírtuk, a csatornák közül több hamarosan nevet változtat.)

„Nagyon örülünk, hogy a most megszületett megállapodásnak köszönhetően a Vodafone-előfizetők, vagyis nézőink egy jelentős része, továbbra is élvezhetik az RTL lineáris műsorkínálatát, köztük olyan közkedvelt műsorainkat mint az X-Faktor, a Keresztanyu, az új évaddal visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen!, vagy a nemsokára VIP-kiadással jelentkező Konyhafőnök” – nyilatkozta a megállapodás kapcsán Dudás Gergely, az RTL értékesítési igazgatója.

„A Vodafone egyik legfontosabb tartalomszolgáltató partnere az RTL, így számomra is nagyon fontos volt a megkötött megállapodás. Az RTL-lel folyamatosan azon dolgozunk, hogy az előfizetőink számára minél nagyobb ügyféléményt jelentsen a televíziózás, és a digitális megoldásokkal folyamatosan új szintre emeljük azt. Az ügyfeleink a tőlünk igényelhető kóddal már ma is elérhetik az RTL Most+ videóplatformot, ahol minden lineáris műsor visszanézhető” – mondta Lennert Márton, a Vodafone Magyarország Zrt. termékmarketingért és tartalomért felelős igazgatója.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Az RTL Klub vezérlőterme Fotó: RTL Magyarország / Orsós Lajos / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások