fbpx
Az RTL Most megújult felülete 2022.03.30-án

Megújul az RTL Most és az RTL Most+, valamint az RTL Most mobilapplikáció

Előbbi kettő új felülete már mától látható lesz.

Megújult formában találkozhatnak március 30-tól, azaz mától az RTL Most szolgáltatással a felhasználók. Az RTL Magyarország által működtetett streamingszolgáltatás új megjelenésével a vállalat tájékoztatása szerint az volt a cél, hogy az eddiginél modernebb és könnyedebb formában biztosítsa a tartalmak egyszerű kiválasztását, amelyben műfaj alapján lehet keresni. A felhasználók számára továbbra is elérhetők maradtak a lineáris csatornák (RTL Klub, RTLII stb.) élő adásai is.

Változtattak a személyre szabott ajánlórendszeren is, mely jobban biztosítja a felhasználó számára, hogy egyéni tartalmi ajánlás alapján válasszon az érdeklődési körének megfelelő műsorokból. A már megkezdett vagy utoljára nézett tartalmakat bárhol, bármely készüléken folytathatják az RTL Most felhasználói, a funkció továbbfejlesztésével ráadásul már a nyitóoldalon elérhetők az aktuálisan kiválasztott, vagy éppen követett tartalmak.

Március 31-től, holnaptól ezen megújult felület és kényelmi szolgáltatásai várják az RTL Most applikációt használókat is.

Az RTL Most felülete a www.rtlmost.hu linken keresztül, illetve az applikáció Apple AppStore-ból, vagy a Google Play-ből való letöltése után, egy egyszerű regisztrációval érhető el. A platformon az RTL Magyarország legtöbb műsora a televíziós megjelenést követően meghatározott ideig visszanézhető, továbbá siker és közönségkedvenc filmek, sorozatok, telenovellák érhetők el. A legnépszerűbb tartalmak közé tartoznak a Keresztanyu, az Éjjel-Nappal Budapest, A nép szolgája, A mi kis falunk, vagy a nemrég bemutatott szitkom, A Séf meg a többiek.

A megújult RTL Moston továbbra is lehetőség nyílik a telekommunikációs szolgáltatóknál igényelhető RTL Most+ kód aktiválására. A felhasználók számára az RTL Most+ egyedi előnyt kínál, mivel bizonyos műsorokat csak itt, vagy még a televíziós képernyőre kerülés előtt nézhetnek meg a felületen. Ilyenek például A mi kis falunk és az Éjjel-Nappal Budapest premier epizódjai, valamint a sport szerelmesei számára az UEFA és UEFA Konferencia Liga fordulóinak egyes mérkőzései, amelyeket csak itt lehet nyomon követni.

Az RTL Most+ platformon számos tematikus mappa tartalmai közül válogathatnak a felhasználók, ilyen a nemrég elindult History Play, ahol többek között a nagysikerű Tűzben edzett reality adásait láthatják az érdeklődök, de a már eddig is nagy érdeklődésre számot tartó tematikák frissülő tartalmai közül is válogathatnak mint a bűneseteket feldolgozó Igazi Krimi, a népszerű magyar produkciókat tartalmazó Hazai extra, a színházi előadásokat kínáló SzínházOtthon, vagy éppen gyereknek szóló meséket és filmeket kínáló Kölyök Klub.

Az RTL Most+ kód a linkre kattintva elérhető listában lévő szolgáltatóknál érhető el.

További hírek találhatók a Media1.hu oldalon.

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások