fbpx
Dézsi Csaba András a GyőrPlusz magazin 2022. szeptember 30-án megjelent lapszámának címlapján.

Az első hétből hat oldalon látható a győri fideszes polgármester az önkormányzati magazinban

Idén már tizedik alkalommal a címlapon is Dézsi Csaba András szerepel.

Megjelent pénteken a GyőrPlusz magazin legújabb, szeptember 30-i száma. A lap címlapján Dézsi Csaba András kormánypárti polgármesterrel jelent meg.

Mindez önmagában véve talán nem is lenne érdekes, de az Ugytudjuk.hu szerint a GyőrPlusz idén megjelent 39 lapszámából ez volt a 10., amelynek ő volt a címlapján, rajta kívül egy-egy címlapot kapott még például Radnóti Ákos alpolgármester, Fekete Dávid fideszes önkormányzati képviselő, illetve Kara Ákos és Simon Róbert Balázs parlamenti képviselők.

A portál hozzátette: nem csak a címlapon szerepelt sokszor a polgármester, ugyanis a legújabb lapszám első hét oldalán összesen hatszor látható fotón. Van olyan oldal, ahol kétszer is.

Ahol Dézsi nem látható, ott Szeles Szabolcs alpolgármesterről akad egy fénykép. A polgármester a címlapon egyébként azt a LED-csereprogramot reklámozza, ami október 6-án indul Győrben: az országban egyedülálló módon itt egy külön ünnepség keretében kell majd átvenni a polgármestertől a fényforrásokat, jegyezte meg az Ugytudjuk.hu.

A teljes magazin megtekinthető ide kattintva.

Néhány hete a győri helyi sajtó helyzetéről is beszélgettünk Pintér Bencével, az ugytudjuk.hu győri szerkesztőjével a Media1 podcastjában, ami itt hallgatható meg.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Dézsi Csaba András a GyőrPlusz magazin 2022. szeptember 30-án megjelent lapszámának címlapján. Fotó: gyorplusz.hu.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások