fbpx
Alex Belfield, a BBC volt műsorvezetője.

Öt év börtönt kapott a BBC volt műsorvezetője

Az ítélet szerint több embert is zaklatott online, továbbá a követőit is erre kérte.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Öt év börtönt kapott Alex Belfield, a BBC Radio korábbi műsorvezetője egy most született ítélet szerint – írta a Deadline nyomán a 24.hu.

A volt rádiós ellen még a nyáron emeltek vádat, és mostanra értek véget a tárgyalások – az ítélet értelmében Belfieldet bűnösnek találták négy ember, köztük egy korábbi műsorvezetőtársa elleni online zaklatásban.

Belfield több közösségi oldalon és e-mailekben is arra kérte a követőit, hogy hozzá hasonlóan szintén bántalmazzák verbálisan a kiszemelt áldozatokat.

A célpontok között volt a tévés-rádiós Jeremy Vine is, akit Belfield azzal vádolt, hogy ezer fontot lopott a BBC-előfizetők pénzéből. Egy másik rádiós, Bernard Spedding halálos fenyegetéseket is kapott, és az öngyilkossághoz is közel jutott.

Alex Belfield ugyanakkor már az öt éves börtönbüntetésének letelte előtt szabadlábra kerülhet majd.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Alex Belfield, a BBC volt műsorvezetője. Fotó: Alex Belfield / YouTube.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások