fbpx
Havas Henrik

Eltűnt Havas Henrik új műsora a YouTube-ról – megkérdeztük az okát

A nemrég indult Havas Henrik Online YouTube-csatorna és annak eddigi néhány epizódja szőrén-szálán eltűnt a videómegosztóról. A Media1 megkérdezte Havas Henriket, mi van emögött, így derült ki, hogy egy, a stábon belüli belső konfliktus vezetett el a fejleményhez.

A Media1 elsőként írta meg augusztus végén, hogy elindul Havas Henrik új videós csatornája, amelyben Monique Covet, Bakács Tibor, Matejevszki Iván és a fiatal Kutasy Jancsi is részt vesz. Az ismert műsorvezetővel egy interjút is készítettünk az első videók közzététele után, amelyben Havas több kulisszatitkot is elárult.

A napokban azonban teljesen váratlanul eltűnt az új csatorna, sőt ezzel együtt az összes eddigi videós tartalomnak is nyoma veszett, ami már csak azért is meglepő volt, hiszen Havas nekünk adott interjúja alapján nem úgy tűnt, hogy csak pár hétre tervezett volna a műsorral. Miután több olvasónk is nálunk érdeklődött ennek okáról, közvetlenül Havas Henrikhez fordultunk kérdéseinkkel.

Havas válaszában először is visszautalt korábbi, lapunkak adott nyilatkozatára, mely szerint egy nagyon kis létszámú csapat készítette a felvételeket, mindenki ingyen, ,,szerelemből” dolgozott, majd így folytatatta:

„Nem történt semmi rendkívüli, egy társunk összeveszett két másik társunkkal és ő jelen pillanatban nélkülözhetetlen, mert az egyik kamera az övé. (Gyerekkoromban Béluska csak akkor focizhatott, ha hozta a bőrlabdáját.) A magam részéről sajnálom, hogy egy hisztis ember miatt nem látható Jancsika, Mónika, Bakács meg a bolgár dalnok.”

A műsorvezető ezután hozzátette:

„Egyébként nincs időm bosszankodni, mert napokon belül le kell adni a kiadónak az új könyvemet.”

Ennek ellenére Havas Henrik szomorúan konstatálta a következőt:

„Apróság, de jellemző, hogy a hisztis kolléga ,«magával vitt» több mint 1400 feliratkozót, ami csúnya dolog. Sajnálom, hogy így történt, egyszer talán újrakezdjük.”

Indul Havas Henrik új műsora: Monique Covet, Bakács Tibor, Matejevszki Iván és Kutasy Jancsi is részt vesz benne

„A gyomrom kifordul attól, amit Friderikusz csinál” – Havas Henrikkel beszélgettünk

 

Balázsy Panna visszatér az éterbe

Havas Henriknek mostanában nincs túl nagy szerencséje az internetes videók terén, idén nyáron ugyanis az N1TV-nél szintén megszűnt a műsora, méghozzá azért, mert csoportos létszámleépítés volt a netes tévénél.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások