fbpx
Havas Henrik és az induló YouTube-műsorának felvétele (werk)

Indul Havas Henrik új műsora: Monique Covet, Bakács Tibor, Matejevszki Iván és Kutasy Jancsi is részt vesz benne

Havas Henrik a Media1-nek beszélt először a szombaton induló politikamentes, szórakoztató típusú műsorával kapcsolatos részletekről.

Augusztus 27-én, most szombaton 10 órakor lesz Havas Henrik új műsorának premierje – tudta meg a Media1 a műsorvezetőtől. Havas műsorával a Havas Henrik online nevet viselő YouTube-csatornán lehet majd találkozni.

A csatorna önmeghatározása szerint főleg azoknak szól, akik már elmúltak 45 évesek:

„Te, vagy már 45 éves? Igen? Akkor itt minden videó rólad és neked szól. A Havas Henrik online politikamentesen szórakoztat, és edukál – téged tartalombefogadóból, tartalomszerkesztővé alakít át, így építi tovább a tudásdemokráciát.”

A Media1 a csatornája indulása alkalmából interjút is készített Havassal, aki többek között arról is beszélt lapunknak, hogy több mint 40 évnyi médiás karrierje során, ami alatt rengeteg helyen dolgozott, most egy olyan szerelemprojektről van szó, amire nem felkérték, hanem maga vágott bele egy néhány fős stábbal, és ahogy a stáb is, most először ő is ingyen, lelkesedésből gyártja a videókat a YouTube-ra, amiről azt mondta, hogy 73 évesen már megengedheti ezt magának. (A Havassal készült interjúnk már elérhető a Media1.hu oldalon.)

Az új YouTube-csatorna a szombati premierkor rögtön 6 videóval válik elérhetővé, és hetente 2 új videóval bővül majd a kínálata.

Egy előzetes kedvcsináló videót is kaptunk a csatornáról.

 

A videók hossza változóan alakul: lesz olyan, ami mindössze 3 perces, de olyan is, ami 14.

Többféle sorozat is készül

A Kardhalak című sorozatban, három elszánt férfi beszéli meg az élet apró és hatalmas örömeit, úgymint Bakács Tibor újságíró, kritikus, Matejevszki Iván zenész és séf, valamint Havas Henrik. A felvételt Matejevszki Iván konyhájában készítették, ahol Matejevszki főzött és dalra is fakadt.

Készül Havas Henrik új műsora
Készül Havas Henrik új műsora

Egy másik sorozatban Havas Henrik Kutasy Jancsival, a 11 éves, szókimondó 6. osztályos tanulóval beszélget a Pozsonyi úti irodájában, és közösen elemeznek és elmélkednek a világ dolgairól, időnként arról teljesen mást gondolva.

Havas Henrik és Kutasy Jancsi a Havas Henrik online forgatásán
Havas Henrik és Kutasy Jancsi a Havas Henrik online forgatásán

A harmadik sorozatban, Monique Covet pornószínésznő, szexuálterapeuta és fétismodellel sztorizik Havas Henrikkel filmekről, nőkről és férfiakról, borokról és divatról, és még sok minden másról.

Havas Henrik és Monique Covet
Havas Henrik és Monique Covet

Havas Henriknek idén nyárig az N1TV-nél volt műsora, de a médiumnál bekövetkezett nagy létszámleépítés őt, illetve a műsorát is érintette, ezután döntött úgy, hogy belevág ebbe a projektbe. Nagyon fontos, hogy politikamentes műsorról van szó, mert mint Havas a Media1-nek mondta, nagyon elege van a magyar közéletből, és így 73 évesen nincs már kedve idegeskedni. Ezért is választotta inkább Jancsikát, a 11 éves jópofa fiatalembert, Monique Covet pornószínésznőt, akiről kevesen tudják, hogy több diplomája is van, valamint Bakács Tibort és Matejevszki Ivánt, aki a konyhájában énekelt és főzött.

A Media1 Havas Henrikkel készült teljes interjúja ITT található.

Frissítés 2022.09.15.

Néhány héttel azután, hogy elindult Havas új YouTube csatornája, az valamennyi tartalmával együtt elérhetetlenné vált. Hogy mi ennek oka, arról egy különálló írásunkban olvashatnak.

Eltűnt Havas Henrik új műsora a YouTube-ról – megkérdeztük az okát

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Havas Henrik és az induló YouTube-műsorának felvétele (werk)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások