fbpx
Balázsy Panna műsorvezető.

Balázsy Panna visszatér az éterbe

Az új műsora több platformon is elérhető lesz.

Visszatér a rádiózáshoz Balázsy Panna – a műsorvezető Panna, csajok, satöbbi címmel indít podcast műsort, amelyet a Manna FM is műsorra tűz.

A szeptember 29-én induló műsor minden héten csütörtökön lesz látható előbb a YouTube-on, majd ezt követően a rádióban is adásba kerül – tudta meg a Media1 a Manna FM-től.

„A jelenlegi helyzetet nem úgy élem meg, mint egy visszatérést. Nem tűntem el, csak eddig mással foglalkoztam. Az utóbbi időben nagyon megváltozott a televíziózás, és abban a korban, amiben most vagyok, inkább már mélyebb beszélgetésekben szeretnék részt venni. Pont ilyen beszélgetések várhatóak a Panna, csajok, satöbbi adásaiban is. Úgy éreztem, hogy van egy olyan réteg, az ötvenes nők, akikhez keveset szólunk. Amióta közéjük tartozom, ezt tapasztalom is. Pedig nagyon sok mondanivalója van ennek a korosztálynak, ami érdekes lehet a közönség számára is, nem kizárólag ennek a korcsoportnak. Olyan tudás, tapasztalat, bölcsesség, amit érdemes meghallgatni, mert biztosan fel tudjuk használni az életünkben, akárhány évesek vagyunk”

– nyilatkozta Balázsy Panna.

Balázsy Panna műsorvezető.
Fotó: Manna FM.

„Az új projekt a Palikék Világa by Manna műsornak köszönhetően jött az életembe. Laciék behívtak vendégnek, több embert is ismertem korábbról ebből a csapatból, akikkel elkezdődött köztünk egy beszélgetés. Úgy éreztem, hogy ők tárt karokkal fogadták a gondolataimat. Annak külön örültem, hogy az online-podcast-rádió térben a tartalom, a formátum, a műsor hossza, és minden sokkal nyitottabb és szabadabb. Itt akár egy órát is tudunk beszélgetni, ami elég ritka a média egyéb területein”

– tette hozzá a műsorvezető. A hamarosan induló produkcióról előzetest is kaptunk:

A Media1 jövő heti podcastjának egyébként Palik László lesz a vendége.

Eltűnt Havas Henrik új műsora a YouTube-ról – megkérdeztük az okát

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Balázsy Panna műsorvezető. Fotó: Manna FM.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások