fbpx

Havas Henrik

Fiala János kanapés beszélgetéseinek egyik pillanata

Fiala János újított a Kelj Fel Jancsiban és eközben több érdekesség is kiderült, nem is csak Csiszár Jenő mással megiratott szakdolgozatáról

Az elmúlt napokban Kele Jánossal, Máté Gáborral és Bakács Tiborral készült „kanapés” beszélgetéseket tett közzé Fiala János YouTube-on újra jelentkező műsorában. Szó esett Havas Henrik eltűnt videós sorozatáról, Csiszár Jenő Bakács Tiborral megiratott szakdolgozatáról, Vilmányi Benett Junior Prima Primissima díjának visszautasításáról, valamint az MTI és a Telex tudósításának korrektségét is bírálat érte.

Havas Henrik

Eltűnt Havas Henrik új műsora a YouTube-ról – megkérdeztük az okát

A nemrég indult Havas Henrik Online YouTube-csatorna és annak eddigi néhány epizódja szőrén-szálán eltűnt a videómegosztóról. A Media1 megkérdezte Havas Henriket, mi van emögött, így derült ki, hogy egy, a stábon belüli belső konfliktus vezetett el a fejleményhez.

Havas Henrik a Havas kimondja című műsor felvételén

Havas Henrik új műsort indít, mivel tőle is megvált az N1TV

Havas néhány hete még arról beszélt, hogy csak nyári szabadságra küldték a műsorát az N1TV-től. Most viszont egy budapesti bérház udvaráról élőben jelentkezve máris bejelentette az új, az N1TV-től függetlenül induló műsorát, amelyből már fel is vettek néhány részt.

Farkasházy Tivadar humorista, szerkesztő (Hócipő) és Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója

ATV-vezérigazgató: Farkasházy Tivadar és a Hócipő téved

Ötoldalas címlapsztori jelent meg a héten a Farkasházy Tivadar szerkesztette Hócipőben arról, hogy az ATV valójában álellenzéki, ezt több konkrét állítással igyekezett alátámasztani az újság. A Media1 ezekkel az állításokkal szembesítette Németh S. Szilárdot, a tévétársaság vezérigazgatóját.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások