fbpx
A Telex stúdiója.

Új munkatársakkal bővült a Telex

Két embert felvettek, valamint nyolc gyakornok is maradt a lapnál a nemrégiben lezárult gyakornoki programot követően. Emellett házon belül is történt egy kinevezés.

Kiküldte a legújabb támogatói hírlevelét a Telex – a Media1-hez is eljutott levél szerint az egykori indexesek lapjánál több személyi változás is történt.

Mint a hírlevélből kiderül, az elmúlt időszakban több új kollégát is felvettek: a 444-től igazolt a Telex videós rovatába Halász Júlia. A portál a hozzá érkező adatok feldolgozására, rendszerezésére felvette Antal Bálintot, de házon belül is történt változás: Jenei Miklóst marketingvezetőnek nevezték ki.

Emellett lezárult a lap közel egy éve indult gyakornoki programja is: a tíz felvett gyakornokból nyolcan most is a Telexnek dolgoznak.

Megerősítették azt a Media1 által elsőként megírt hírt is, hogy a Telexnél folytatja Zách Dániel, a Totalcar című autós újság egyik korábbi vezető munkatársa, a lap tartalomfejlesztési vezetője, aki tavaly nyár óta az Alapjárat nevű autós oldalnak volt a főszerkesztője.

Azonban az is hozzátartozik, hogy a laptól többen is távoztak az elmúlt időszakban: mint megírtuk, távozott a Telextől Tóth-Szenesi Attila, aki a 444-hez ment és Földes András is. A Telexszel összefüggő korábbi híreinket ide kattintva olvashatja el.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Telex / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások