fbpx
Zách Dániel, a Totalcar volt tartalomfejlesztési vezetője az ATV Startban

Átigazol a Telexhez Zách Dániel, az Alapjárat főszerkesztője

A Totalcar tavaly távozó tartalomfejlesztési vezetője, aki ezután az elmúlt több mint egy évben az Alapjárat főszerkesztője volt, a Telex csapatában is közlekedési témákkal foglalkozik majd.

Zách Dániel több mint 10 évig volt az Indamediához tartozó Totalcar című autós újság egyik vezető munkatársa, a lap tartalomfejlesztési vezetője, majd tavaly nyáron távozott és az Alapjárat nevű autós oldalnak lett a főszerkesztője. E minőségében egyébként a nevével időnként már találkozhattak a Telex olvasói az elmúlt évben is, ugyanis az Alapjárat tartalmait a Telex is átvette egy együttműködés keretében.

Most azonban változik a felállás, Zách távozott az Alapjárattól és közvetlenül a Telexnél lett újságíró.

Zách Dániel a Media1-nek megerősítette az átigazolás tényét, amiről azt mondta:

„Írni és videózni jöttem a Telexhez, ahol autós, illetve közlekedési újságíró lettem. Nagy öröm ez nekem, hiszen olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akikkel nagyon hasonló a gondolkodásunk.”

Az Alapjárat mellett egyébként a Totalcarnál is személyi változás történt nemrég: épp most érkezett a laphoz Bittó Ákos, a Blikk volt főszerkesztő-helyettese – utóbbi fejleményről itt írtunk bővebben.

Sándor Adrienn lett a BBC Good Food magazin új főszerkesztője

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borítókép: Zách Dániel az ATV Start című műsorának vendégeként korábban
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások