fbpx
Straub Fanni, a Foglaljorvost.hu alapítója a Portfolio.hu konferenciáján

Felvásárolta az OTP Csoport a Foglaljorvost.hu oldalt

Ezt Straub Fanni, a magánorvos-foglaló internetes szolgáltatás alapítója jelentette be a Portfolio konferenciáján.

11 év után új fejezet kezdődik a pácienseket és orvosokat összekötő Foglaljorvost.hu egészségügyi portál életében – ez a Portfolio által szervezett 6. Private Health Forumon jelentették be.

A portfolio.hu tudósítása szerint Straub Fanni, a társaság alapítója az előadásában bejelentette, hogy az OTP Csoport megvásárolta a platformot.

Ezzel Straub Fanni szerint garantált a gyorsított fejlődés. Találkozott az OTP Csoport – ügyfélismeret, bankoláson túlmutató infrastruktúrái – a magánegészségügy iránt nyitott lakosság igényeivel. Az első közös fejlesztéseik között tervezik a privát ellátásban egyre erősödő no-show kihívásra adott megoldást.

Straub Fanni arra is kitért, hogy a Foglaljorvos.hu portál ma már össze van kötve a legnagyobb rendszerekkel, komplett online megoldást kínál. A portál az ügyféligényekre is reagál: tematikus, összehasonlító oldalakat indít az ősz folyamán a magánszülészet, a külföldi lombik ellátás és az ortopédia központok tematikájában.

Az Opten céginformációs szolgáltatás szerint a Foglaljorvost Online Korlátolt Felelősségű Társaság nettó árbevétele mostanra évi nettó 130 millió forintra nőtt, adózott eredménye 2021-ben 31,3 millió forint volt. A társaságban 2015 és 2018 között a Conor Seed Capital Kockázati Tőkealap és a Central Médiacsoport is tulajdonos volt, ekkor készült az ide kattintva megnyíló nagyinterjú az alapítóval, aki sok érdekességet elárult az alapítás éveiről.

A céginformációs rendszer szerint a BANK CENTER No. 1. Beruházási és Fejlesztési Kft.-n keresztül vált tulajdonossá az OTP Csoport, mely egyrészt augusztus 23-án közvetlenül a portált működtető cégben, másrészt a portált működtető céget tulajdonló Puente Kft.-ben is tulajdonos lett.

A Portfolio oldalán egyébként elérhető Straub Fanni a 6. Private Health Forumon megtartott előadásáról további sok érdekesség, így például az is, hogy milyen keresési és egyéb trendekkel találkoznak.

Ma derült ki az is, hogy az OTP Csoport beávárolta magát egy bolgár Big Data adatelemző cégbe.

Bevásárolta magát az OTP Csoport egy adatelemző cégbe

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borítókép: Straub Fanni, a Foglaljorvost.hu alapítója a Portfolio.hu konferenciáján. Fotó: Mónus Márton/Portfolio
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások