fbpx
Molnár Gina, a Best FM távozó műsorvezetője

Megszólalt a Best FM volt műsorvezetője, aki korábban élő adásban politikai nyomásgyakorlást emlegetve távozott

„Némaságban minden hangos” – írja Molnár Gina. Azt is, hogy bátorságot szeretne kívánni azoknak, akik hasonló cipőben vannak, mint ő.

Mint arról a Media1 is beszámolt, augusztus utolsó napján (néhány órával azelőtt, hogy hatályba lépett az új kata törvény) élő adásban köszönt el az egyik Mészáros Lőrinc-közeli rádió, a Best FM Debrecen hallgatóitól Molnár Gina műsorvezető, aki felmondásának okaként egyrészt azt nevezte meg, hogy 12 éve dolgozott katás vállalkozóként a rádiónak, és továbbra sem jelentették volna be munkavállalónak, másrészt politikai nyomást emlegetett.

A hír ezután bejárta a sajtót, és ugyan a műsorvezető nem kívánt nyilatkozni, szombaton egy Facebook-bejegyzésben mégis reagált a történtekre – ezt a Debreciner vette észre. Molnár Gina a következőket írta:

„Elképesztő mennyiségű támogató üzenetet kaptam a felmondásom óta, kb. csak Michael Jackson nem hívott fel. Hálásan köszönöm a független sajtóorgánumoknak, hogy felerősítettek egy aprócska vidéki hangot. Meg sem fordult a fejemben, amikor szerdán elbúcsúztam a hallgatóktól a Best FM-en, hogy így felkapja a szél azt a morzsányi igazságot, amit a búcsúmban elhintettem, de kiderült, némaságban minden hangos. Nem kitartást szeretnék kívánni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, hanem bátorságot!”

– zárta bejegyzését a volt rádiós.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Molnár Gina, a Best FM távozó műsorvezetője. Fotó: Best FM / Facebook
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások