fbpx
Sándor Adrienn, a BBC Good Food magazin főszerkesztője

Sándor Adrienn lett a BBC Good Food magazin új főszerkesztője

Közös irányítás alá kerül az IQ Presshez tartozó két legerősebb gasztronómiai magazin print és online felülete.

Az IQ Press kiadó közleményben értesítette a Media1-et, hogy a BBC Good Food magazin, valamint a BBC Good Food bookazine főszerkesztői teendőit Sándor Adrienn veszi át, aki emellett megtartja a Príma Konyha magazin főszerkesztői titulusát is.

A közlemény kitért rá, hogy Sándor Adrienn egy évvel korábban a Mediaworkstől érkezett a kiadóhoz a Príma Konyha magazin, valamint a Gasztro Bookazine élére. A szakember több mint tíz éve a gasztronómiai szegmensben dolgozik, pályafutása során számos gasztro magazin születésében, megújításában vett részt szerkesztőként, produkciós szerkesztőként, food stylistként egyaránt. Irányítása alatt a Príma Konyha magazin, valamint a Gasztro Bookazine eladott példányszáma is emelkedett, ezért kapott bizalmat a kiadótól a BBC Good Food vezetésére is.

BBC Good Food magazin 2022. szeptember
BBC Good Food magazin 2022. szeptember

„Nyolc magazinunkkal, webes és social media felületeinkkel a gasztronómia minden területe iránt érdeklődő olvasót elérünk. Az újonnan létrehozott integrált szerkesztőség lehetővé teszi, hogy az IQ Press gasztro médiamixe a kisebb és nagyobb hirdetőket egyaránt igény szerint, hatékonyan, akár szűkebb célcsoportra fókuszálva is ki tudja szolgálni”– mondta Bőcs András, a kiadó ügyvezetője.

Az IQ Press kiadásában megjelenő gasztronómiai lapok: BBC Good Food magazin, BBC Good Food Bookazine, Gasztro Bookazine (a világhírű Olive licence alapján), Príma konyha, Príma konyha különszám, Praktika Konyha, Diana receptek, Diana Receptek Special.

„Kiváló szakemberre bízzuk a BBC Good Food brandet, aki maximálisan kihasználja a tartalmi szinergiákat, nyitott az innovatív megoldásokra. Kivételes precizitásával képes összefogni az IQ Press egyedülálló és sokrétű gasztro termékpalettáját” – nyilatkozta Palcsek Zsuzsanna, a kiadó portfólióvezetője.

A BBC Good Food 2012 óta jelenik meg. A lap egyik különlegessége, hogy minden receptet négyszer lefőznek, kipróbálnak, igény szerint módosítanak, hogy ezzel is megfeleljenek a BBC névtől elvárható minőségnek.

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen múltú kiadvány készítésében vehetek részt. Szeretném a magazint még olvasó-barátabbá tenni, hogy mindenki magáénak érezhesse, és ne az jusson eszébe a receptek láttán, hogy az elkészítésükhöz mesterszakácsnak kell lenni. Hiszek abban, hogy velünk mindenki tud főzni!” – mondta az új főszerkesztő, Sándor Adrienn.

Az IQ Press közleményében köszönetet mond a leköszönő főszerkesztőnek, Nimila Áginak, aki más területen dolgozik tovább a kiadónak.

Az IQ Press Kft. magyar tulajdonban lévő DIY-, home&garden magazin kiadó és a rejtvénylap piac meghatározó szereplője. Kiadványai között szerepel a Praktika, az Otthon magazin, a BBC Good Food, a BBC Kertvilág az ezekhez tartozó külön kiadványok, az Ötlet Mozaik, valamint a Füles rejtvénylap, a Kis Füles – a gyerekek rejtvénylapja, a Füles junior foglalkoztató füzetek, a KLUB, UHU rejtvénymagazinok és további ötven rejtvénylap, illetve kreatív, kézimunkával kapcsolatos hobbimagazin, bookazine-ok.

Átigazol a Telexhez Zách Dániel, az Alapjárat főszerkesztője

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Sándor Adrienn, a BBC Good Food magazin főszerkesztője. Fotó: IQ Press
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások