fbpx
Taxi feliratok.

Közel félmilliárd forintot költene taxira az MTVA

A közbeszerzés nyertesétől 24 órás, országos rendelkezésre állást várna el az állami médiacég.

Előzetes tájékoztatást tett közzé a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a vásárolni kívánt nettó 490 millió forintos taxi-szolgáltatásról – vette észre az uniós közbeszerzési közlönyben a Napi.hu. A szándéknyilatkozatok benyújtása után meghívásos közbeszerzést indít az állami médiavállalat.

A portál a dokumentumok nyomán azt írta: az MTVA személyszállításhoz kapcsolódó fuvarszervezési szolgáltatás nyújtását kéri, a közbeszerzési dokumentumokban részletezettek szerint, vállalkozási keretszerződés keretében.

A 24 hónapra szóló keret 490 millió forint, a nyertestől 24 órás rendelkezésre állást várnak majd. A szolgáltatás Magyarország egész területére kiterjed; a célállomás jellemzően a közmédia budapesti, a Kunigunda útján található székháza. A szándéknyilatkozatokat szeptember 12-ig lehet benyújtani.

A közmédia gyártóbázisa Budapesten a Kunigunda útján. Fotó: Ladányi András / Media1
A közmédia gyártóbázisa Budapesten a Kunigunda útján. Fotó: Ladányi András / Media1

Szintén a közmédiával kapcsolatos, mai hír, hogy kiderült, hol folytatja a közmédiától a napokban búcsúzó Németh Balázs.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások