fbpx

Kunigunda útja

Biztonsági őrök Varju László (DK) országgyűlési képviselővel az MTVA épületében

Úgy nevezte bűnözőnek az állami média Varju Lászlót, a DK országgyűlési képviselőjét, hogy a Fővárosi Törvényszék hivatkozott ítélete nem jogerős

Az M1 Híradóban is beolvasták és a hirado.hu oldalon is közzétették az MTVA közleményét arról, hogy szerintük mostantól Varju Lászlónak papírja van arról, hogy bűnöző. Csakhogy a Fővárosi Törvényszék az állami híradóban említett hétfői ítélete, mely garázdaság vétségért és a választás rendje elleni bűncselekményért elmarasztalta a politikust, nem jogerős és ellene a politikus fellebezést nyújtott be. Az M1 tévécsatorna a legalapvetőbb jogi és újságírói szabályt hághatta át a hírműsorával, amikor bűnözőnek titulált valakit ezzel kapcsolatos jogerős bírósági ítélet hiányában.

Tiltakozás az MTVA székháza előtt 2022. november 4-én.

Feljelentést tett Tényi István, a Fidesz volt tagja az MTVA elleni tüntetés után Hadházy Ákosék ellen

A feljelentéseiről ismertté vált egykori Fidesz-tag, Tényi István úgy véli, hogy az MTVA elleni pénteki demonstráción egyes fáklyás tüntetők garázdaság vétségét valósíthatták meg. A feljelentő Hadházy Ákos ellen is bejelentést tett, mivel úgy véli, hogy a politikus közérdekű üzem működésének megzavarására irányuló előkészület vétségét valósíthatta meg.

Trükkösen számolt be az M1 televízió az állami média cenzúrái és Papp Dániel vezérigazgató elleni tiltakozásról

Épp csak a lényeget, vagyis azt hagyták ki az M1 hírcsatorna és a hirado.hu tudósításából, hogy az MTVA épülete elé Hadházy Ákos országgyűlési képviselő által szervezett pénteki demonstráció célja a közmédia súlyos hírcenzúráinak eltörlése volt és az, hogy a hírhamisító Papp Dániel vezérigazgató távozzon az állami médiaszolgáltató éléről, a helyére pedig konszenzusos vezető kerüljön. Hadházy a demonstráción egyébként békés, puha forradalmat hirdetett a szerinte puha diktatúra ellen.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások